Gamer

58%
Gamer

Blízká budoucnost přináší nové zdroje zábavy. Lidé z celé zeměkoule se na síti věnují simulačním hrám, v nichž se v naprosté anonymitě projevují jejich nejskrytější touhy a fantazie. Revoluční hra SPOLEČNOST účastníkům dovoluje kontrolovat a manipulovat se skutečnými lidskými tvory skrz nanobuněčnou technologii. Oslnivá, pulzující a návyková hra se světem šíří jako epidemie a stává se drogou číslo jedna pro milióny lidí. To vše díky samotářskému géniovi Kenu Castlovi (Michael C. Hall), vizionářskému zakladateli K-SOFT, nejvlivnějšího technologického konglomerátu na světě. Pokud nás SPOLEČNOST nechá žít život skrz jiné, VRAZI nás nechají skrz jiné zemřít. Souboj na smrt, v němž bohatí hráči ovládají mozky odsouzených, začíná a miliardy lidí na celém světě si naladí tento krvelačný souboj, v němž se tvoří, prodávají a likvidují superhvězdy. Kable (Gerard Butler), hráč číslo jedna, má před sebou poslední zápas, který rozhodne o jeho svobodě, rodině a budoucnosti… (Oficiální text distributora)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Nestylové, nepřehledné, nudné. Tenhle film je hrozně "rádoby", ale nic ze svých ambicí nezvládá. Režisérské duo dosáhlo vrcholu svým debutem a pokusy o nabídnutí ještě o něco víc dopadají směšně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mám s tímhle filmem snad větší problém než s "Náhradníky". Neveldine & Taylor sice maj nápadů na rozdávání. Zároveň by si ale měli sednout a probrat, kde všude udělali chybu :) Hallovo taneční vystoupení je ovšem úžasné. 4/10
Fingon
16 886 bodů
6
Nejdřív to vypadá cool, pak je to pořád o tom samém a závěr je dost pitomý. Chcete-li film, ve kterém se prolítá herní realita s realitou "reálného" světa, sáhněte raději po Gameboxu (který sice kvůli mizivému rozpočtu ani zdaleka nevypadá tak dobře) nebo po (Smrtícím) Avalonu, který pro změnu místo frenetické akce nabízí meditativní pomalost a sépiové tónování obrazu.

Dodatečné informace

Původní název:
Gamer (více)
  • USA Gamer
  • USA Citizen Game
Premiéra v ČR:
24. 9. 2009
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
40,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Gamer je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch