Další adaptace pro Leonarda DiCapria - po Gatsbym Travis McGee

Další adaptace pro Leonarda DiCapria - po Gatsbym Travis McGee
Počátek | Warner Bros.
Travis McGee je jméno ústředního hrdiny, o kterém jeho literární otec sepsal celých 21 románů! První díl z této dlouhé série by se měl dostat na plátna kin a hlavní role se ujme Leonardo DiCaprio. Režisérem projektu se nově stal Paul Greengrass (Bourne, Let číslo 93) a scénáristou Dennis Lehane.
Pro DiCapria a Lehana půjde již o druhý společný projekt. Podle Lehanova románu vznikl v roce 2010 úspěšný thriller Prokletý ostrov (režie Martin Scorsese), kde Leonardo ztvárnil hlavní roli detektiva Danielse.
Mark Ruffalo, Leonardo DiCaprio
| Paramount Network
The Deep Blue Good-by vyšla poprvé v roce 1964. Seznamuje čtenáře se zvláštní postavou Travise McGeeho - floridského plážového povaleče, který umí být (když chce) i užitečným vyšetřovatelem rozličných případů. Bydlí na hausbótu, který vyhrál v pokeru a pracuje jen tehdy, pokud mu dojdou peníze. Ochotně pomůže i jiným a jeho pravidlo pro takovou službičku je jednoduché - o cokoli jsi přišel, pomůžu ti to najít, ale chci z toho mít polovinu...
Leonardo DiCaprio
Počátek | Warner Bros.
Kromě hlavní role se Leonardo ujme i produkce a kolegy producenty jsou Jennifer Davisson Killoran, Peter Chernin a Amy Robinson.