Thor konečně našel pro druhý díl záporáka a odhaluje zápletku

Thor konečně našel pro druhý díl záporáka a odhaluje zápletku
Christopher Eccleston
Role totiž nepřipadá Madsi Mikkelsenovi, jak se původně zamýšlelo, ale charismatickému Christopheru Ecclestonovi, jehož jsme v kinech naposledy viděli v roce 2009. Thor 2 (2013) by mohl pro něj znamenat velký comeback.
Měl by si zahrát postavu jménem Malekith The Accursed, která se poprvé objevila v komiksech z roku 1984. Je znám svojí sympatií k Lokimu. Malekith je vlastně nadpřirozený člověk (supersíla, superinteligence, supervýdrž, super-reflexy atd.) a aby toho nebylo málo, často používá magii a kouzla.
pan-casu-vs-thor
Christopher Eccleston
Druhého Thora natočí Alan Taylor (nejvíce známý díky Hře o trůny / 2011). Do role Thora se vrátí Chris Hemsworth, stejně tak Tom Hiddleston alias Loki a Anthony Hopkins jako jejich otec Odin. Dále se ve filmu objeví Natalie Portman, Jaimie Alexander, Idris Elba, Zachary Levi a Stellan Skarsgård.
A o čem dvojka bude? Snímek naváže na první díl a Avengers (2012). Thor bojuje za mír v celém vesmíru, což se nehodí dávné rasa vedené Malekithem, který má v plánu ovládnout všech 9 světů a ponořit je temnoty. Prostě klasický boj dobra a zla ve velkolepém balení. Těšíme se!
Víte že?...
... Mads Mikkelsen, jenž měl původně hrát Thorova protivníka, roli s díky odmítl kvůli účasti v televizním seriálu Hannibal (2012), kde se ujme hlavní role, která nejvíce proslavila právě Anthonyho Hopkinse.