Nalaďte se na zelenou. První oficiální trailer k seriálu She-Hulk je venku

Nalaďte se na zelenou. První oficiální trailer k seriálu She-Hulk je venku
She-Hulk: Attorney at Law | Marvel Studios
She-Hulk: Attorney at Law je nový název seriálu studia Marvel určeného pro službu Disney+. Premiéru bude mít 17. srpna, a ačkoli bude převládat zelená barva, uklidňující efekt mít asi nebude. Oba Hulkové, ať už ten původní s tváří Marka Ruffala, nebo nový v podobě jeho sestřenice Jennifer v podání Tatiany Maslany, budou čelit svému nejhoršímu nepříteli – Abominationovi (také zelenému). Ten i v komiksech dokázal jako jediný Hulka porazit a filmové publikum si ho jistě pamatuje z Neuvěřitelného Hulka.

Trailer: She-Hulk: Attorney at Law

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička
Jennifer Walters pracuje jako právnička případů spojených s lidmi se superschopnostmi. Jako sestřenice Bruce Bannera už viděla mnohé, takže ji jen tak něco nepřekvapí. Rozhodně ale nečeká, že se jednou stane hrdinkou a bude mít stejné schopnosti jako její bratranec. Na rozdíl od Bruce ale zůstává po přeměně na She-Hulk příčetnou osobou, která ovládá své vlastní já. Jedním z případů, k němuž se Jennifer jako právnička připlete, bude kauza s Emilem Blonskym (Tim Roth) alias Abominationem...
Devítidílný seriál režírovali Kat Coiro a Anu Valia podle scénáře Jessicy Gao. V dalších rolích se představí Benedict Wong jako Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil a Renée Elise Goldsberry.
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička
She-Hulk: Attorney at Law