Setká se upíří antihrdina Morbius se Spider-Manem?

Setká se upíří antihrdina Morbius se Spider-Manem?
Morbius a Spider-Man | Marvel Studios
Nový titul s názvem Morbius, kde uvidíte v hlavní roli amerického herce a zpěváka Jareda Leta (Klub poslední naděje, Sebevražedný oddíl a Klan Gucci), by u nás měl mít premiéru již 31. března. Tohoto snímku o upířím antihrdinovi se ujali tvůrci Spider-Mana: Bez domova a Venoma, jedná se tedy o další komiksárnu, jež vznikla spoluprací studií Marvel a Sony Pictures. Morbius je navíc podle komiksové předlohy jedním ze Spider-Manových nepřátel. Díky tomu se na internetu již dlouho vedou diskuze k tématu, zda se obě postavy v očekávaném snímku střetnou, či nikoliv.
setka-se-upiri-antihrdina-morbius-se-spider-manem-7
Morbius (2022) | Marvel Studios
Došla na to řeč i během rozhovoru pro web Entertainment Tonight, kde se redaktoři herce a představitele Morbiuse ptali na několik záležitostí ohledně nadcházejícího titulu. Leto se k tomu vyjádřil následovně: "No... Rád bych se se Spider-Manem utkal. Myslím, že Tom Holland je báječný, a podle mě bychom spolu utvořili docela dynamickou dvojici.“
Morbius a Spider-Man se letos v březnu na filmových plátnech tedy pravděpodobně nesetkají. Nicméně už víme, že se Spider-Man dočká dalšího pokračování, alespoň to napověděla závěrečná scéna jeho posledního dílu (Spider-Man: Bez domova). Měl by se zde střetnout právě s Venomem a Eddiem Brockem. Jestli se ale v možném pokračování objeví i Morbius? Uvidíme, co nám napoví samotný film.

Trailer: Morbius

Morbius