Plakát nového Spider-Mana slibuje čtyři slavné záporáky. Uniklé fotky pak i Tobeyho Maguirea, Andrewa Garfielda a seriálového Daredevila!

Plakát nového Spider-Mana slibuje čtyři slavné záporáky. Uniklé fotky pak i Tobeyho Maguirea, Andrewa Garfielda a seriálového Daredevila!
Spider-Man: Bez domova (2021) | Columbia TriStar
Spider-Man: Bez domova se kvapem blíží do kin. Třetí díl série, kde populárního hrdinu ztvárňuje Tom Holland, je komiksovými fanoušky vyhlížen hlavně kvůli ambicióznímu nápadu propojit aktuální filmovou „pavoučí“ sérii se dvěma předchozími.
První trailer už naplno odhalil, že se ve filmu stoprocentně dočkáme Doctora Octopuse v podání Alfreda Moliny, jenž byl hlavním padouchem ve Spider-Manovi 2 z roku 2004. Tvůrci naznačili i účast Green Goblina (Willem Dafoe) z prvního Spider-Mana, Sandmana (Thomas Haden Church) ze Spider-Mana 3 a Electra (Jamie Foxx) z Amazing Spider-Mana 2. Ani jednoho ze tří herců jsme se však v upoutávce nedočkali.
Trailer
Spider-Man: Bez domova
Nyní vyšel oficiální plakát k filmu, jenž účast všech zmíněných zloduchů víceméně potvrdil (viz blesky, oblaka písku a Goblin v pozadí), byť nám tvůrci stále nechtějí ukázat konkrétní herecké tváře.
Spider-Man: Bez domova
Spider-Man: Bez domova | Marvel Studios
Co však internetem skutečně zahýbalo, jsou dva uniklé screenshoty, pocházející zřejmě přímo z filmu. Na jednom jsou jasně vidět všichni tři dosavadní filmoví představitelé Spider-Mana – Tom Holland, Tobey Maguire a Andrew Garfield.
Neméně zajímavý je i druhý záběr. V něm je kromě Toma Hollanda či Jona Favreua snadno rozpoznatelný také Charlie Cox, který si zahrál hrdinného Daredevila ve stejnojmenném seriálu z produkce Netflixu. O návratu Coxe do této role se po nedávném ukončení seriálu spekuluje už delší dobu. Stejně jako o tom, že poprvé by se mohl znovuobjevit právě v tomto filmu.
Oba záběry se však na veřejnost dostaly dost pochybnou cestou, proto zatím není jisté, zda nejde o podvrh. Ale i kdyby ano, šance, že se všichni tři dotyční herci ve výsledném snímku stejně nakonec objeví, je naštěstí i tak hodně velká.
Do českých kin dorazí očekávaná komiksovka už 16. prosince.