Avengers: Endgame - Frank Grillo původně poslal tvůrce do háje a odmítl ve filmu cameo

Avengers: Endgame - Frank Grillo původně poslal tvůrce do háje a odmítl ve filmu cameo
Crossbones | Marvel Studios
Dávno jsou pryč doby, kdy se Frank Grillo snažil získat zájem diváků v první sérii Útěku z vězení. Dnes platí za největší sympaťáky akčního žánru a i když nemá zdaleka tolik pozornosti, kolik by si zasloužil, svou přítomností skoro vždy potěší (skoro proto, že v Comic Sin je úplně zbytečný, ale o tom jindy).
avengers-endgame-frank-grillo-puvodne-poslal-tvurce-do-haje-a-odmitl-ve-filmu-cameo
Frank Grillo v Captain America: Návrat prvního Avengera | Marvel Studios
Když se Grillo přidal do marveláckého filmového vesmíru jako Brock Rumlow / Crossbones, slibovalo to velké věci. Někdo s jeho fyzičkou rozhodně mohl slušně zatopit superhrdinům. Po nadějném představení v Návratu prvního Avengera však už následovala jen Občanská válka a v ní Crossbones nečekaně rychle vyklidil pole. A tím byl s postavou konec. Grillo měl přitom smlouvu hned na sedm filmů. Není se proto čemu divit, že když se mu po letech, kdy jeho postavu suše odepsali, ze studia ozvali, nadšený nebyl:
"Vývoj postavy vzal nečekaný směr a najednou byla pryč. Opravdu rychle. A to mě trochu naštvalo. Měl jsem podepsaných sedm filmů. Tvrdili mi, že budu součástí Marvel Universe. A to se nestalo. A potom zavolali s tím, že by chtěli, abych přijel na týden na plac Avengers: Endgame. A já jim zavěsil. Nechtěl jsem to dělat. Můj syn, 22 let, mi ale řekl, že musím. A já se ho ptal proč bych tam měl jet? A on, že je jedno, jestli v tom filmu budu jen 10 vteřin. Je to část historie a bude to velká věc, tak proto, že musím jít," uvedl Grillo.
Syna nakonec poslechl a ve filmu je, což fanoušci ocenili. Tak třeba se chytí v Marvelu za nos a postavu nějak vrátí do hry. Grillo by si to určitě zasloužil.
avengers-endgame-frank-grillo-puvodne-poslal-tvurce-do-haje-a-odmitl-ve-filmu-cameo-1
Frank Grillo | DirecTV