Kate Winslet vzala Tomu Cruisovi prvenství a ani o tom nevěděla

Kate Winslet vzala Tomu Cruisovi prvenství a ani o tom nevěděla
Kate Winslet | 20th Century Fox
A nejzábavnější je na tom skutečnost, že o tom ani neměla tušení a že se jí nepodařilo porazit nikoho jiného, než agenta Ethana Hunta v podání Toma Cruise!
Ano i svět filmu má své rekordní výkony. Ať už jde o různá ocenění, délku kariéry, množství obdržených cen, počet filmových rolí nebo i dobu, po kterou ji herec hrál... To vše se sleduje, ostatně filmoví nadšenci si rádi vytvářejí vlastní tabulky, přehledy, analýzy, díky nimž je svět filmu ještě bohatší, zábavnější a šílenější. Víme například to, že čím víc Tom Cruise se svých filmech běhá, tím jsou úspěšnější... V potápění už to ale tak snadné mít nebude. Dosud totiž Tom držel rekord v potápění, kdy trénoval na svou roli ve filmu Národ grázlů. Tehdy pod vodou vydržel 6 a půl minuty, což byl dosavadní rekord v zadržení dechu při natáčení.
kate-winslet-vzala-tomu-cruisovi-prvenstvi-a-ani-o-tom-nevedela
Kate Winslet přo natáčení podvodních scén | 20th Century Studios/Twitter
Nyní ale tento jeho rekord překonala Kate Winslet při natáčení Avatara 2, kdy pod vodou vydržela o téměř 45 sekund déle, přesně 7 minut a 14 vteřin!
"Je to vtipné," uvedla Kate v rozhovoru pro Entertainment Tonight. "Já takovéto věci nesleduji, nemám Instagram, moje kariéra je úplně odpojená od zbytku mého života. A teď se mě na to každý ptá a já nechápala, jak se to dozvěděli. Každopádně je to ale úžasné, vážně jen na sebe byla hrdá. Myslím si, že už to nikdy nedokážu, ale bylo to super."
Inu, je vidět, že když se k tomuto rekordu herečka sama přiznala v rozhovoru pro The Hollywood Reporter, nepočítala se silou sociálních sítí. Doslova tehdy prohlásila: "Musela jsem se naučit potápět, aby v Avatarovi mohla hrát. Bylo to neuvěřitelné, má nejdelší výdrž byla 7 minut a 14 sekund. Bylo to šílené."
Nutno podotknout, že onu hlášku velmi rádi poslali dál skrze svůj Twitter i tvůrci Avataru, kteří ji doplnili náležitou fotografií z natáčení. A Tom Cruise má nyní co dohánět.