Superhrdinové jinak aneb Takhle jste je ještě určitě neviděli

Superhrdinové jinak aneb Takhle jste je ještě určitě neviděli
Aquaman | David Talaski-Brown
A to je něco, na co všichni slyšíme - triky, nabušená akce, sympatický hrdina a porážka zla. Ostatně všechny filmové podoby komiksových příběhů jsou trefa do černého. DC sice zatím ještě ve světě filmu trošku pokulhává, ale návštěvnost kina s ohledem na Avengers, Wonder Woman, Aquamana a další snímky studí Marvel nebo Warner Bros. hovoří jasně.
Co se na ně ale podívat z trošku jiného pohledu? Takový superhrdina je totiž dokonalý vzor pro nás všechny - jsou stateční, mají své zásady a bojují za něco vznešenějšího, lepšího. Ví, co je skutečně důležité a znají hodnotu života. Modelové jako ze žurnálu a přesně v tom je zakopaný pes. :-)
Kdesi v Oregonu v Portlandu žije animátor a výtvarník jménem David Talaski-Brown, který si s aspektem modelu trošku pohrál a přepracoval jednotlivé superhrdiny do podoby pin-up girls, tedy modelek, které dokonale propagují buď nějaký produkt nebo atraktivní sex symbol. Reklamní produkty tentokrát zůstaly stranou a došlo tak pouze na propagaci sebe sama.
tak-takhle-jste-superhrdiny-urcite-jeste-nevideli
tak-takhle-jste-superhrdiny-urcite-jeste-nevideli-1
A musím uznat, že práce je to dokonalá a kdo by si chtěl svého Thora i s jeho mocnou zbraní pověsit někde doma, vězte, že dané obrázky jsou na Davidově Instagramu a jsou k prodeji. :-D Kompletní sbírku obrázků najdete v galerii článku.