Smutná zpráva pro fanoušky představitele Kapitána Ameriky. Co s ním bude po třetích Avengerech?

Smutná zpráva pro fanoušky představitele Kapitána Ameriky. Co s ním bude po třetích Avengerech?
Captain America: Občanská válka / Chris Evans | če
Jednou k tomu bohužel dojít muselo. Chris Evans je oficiálně připravený odložit svůj štít coby symbol jedné z nejpopulárnějších komiksových postav, tedy Kapitána Ameriky, a opustit marvelovský svět.
Původně se Evans upsal smlouvě, která ustanovovala, že jeho postava se objeví v šesti marvelovských kouscích. Tedy v jeho vlastní trilogii (Captain America: První Avenger, Captain America: Návrat prvního Avengera, Občanská válka), následně v prvních Avengerech a jejich pokračování, přičemž posledním snímkem měl být nadcházející třetí díl, kde si to všichni rozdají s majestátním padouchem Thanosem. Nicméně jelikož byl snímek rozdělen na dvě části, přičemž ta druhá dorazí do kin až za rok, Evans smlouvu prodloužil, takže nakonec bude mít jeho postava na kontě filmů sedm.
Chris Evans, Hayley Atwell
Chris Evans – Captain America: První Avenger | BontonFilm
Co z toho plyne? Inu, když si dáme dvě a dvě dohromady, můžeme předpokládat, že náš drahý kapitán dost pravděpodobně zemře. Určitě se to však nestane v nadcházející první části Avengerů, která zanedlouho dorazí do kin, takže z oné intenzivní scény z traileru, kde si Kapitán a Thanos hrají přetahovanou, mít strach pravděpodobně nemusíte. Ovšem měli bychom být připraveni mu říct sbohem v následném pokračování, protože se bude jednat o opravdu poslední marvelovský snímek, kde ho uvidíme.
Chris Evans, Alice Eve
Noc v New Yorku - Chris Evans a Alice Eve
Sám Evans taktéž tvrdí, že se už konečně chce od Kapitána posunout někam dál. I když si jeho hraní nesmírně užíval, je načase zkusit něco jiného. Údajně by se chtěl více zaměřit na režírovaní, vzpomeňme si na jeho snímek Noc v New Yorku z roku 2014, který u kritiků zaznamenal poměrný úspěch. Ať už to ale s naším Kápošem dopadne jakkoliv, očekávejte, že jeho odchod bude velkolepý a emocionálně dost naždímaný. Jestli se někdy jeho postava navrátí je otázkou.V komiksech se ostatně Kapitánem Amerikou stali i Bucky Burnes (Zimní voják) a Sam Wilson, jelikož po vydání všech Avengerů se bude marvelovký universe i nadále prodlužovat, je možné, že se Kapitán vrátí, ale už ne v kůži Chrise Evanse.
Bude vám Kapitán chybět? Byl vaším oblíbeným členem nebojácných Avengerů?