Přežije sedm sester ve světě, kde je povoleno jen jedno dítě? Pojďte zdarma na premiéru 7 životů

Přežije sedm sester ve světě, kde je povoleno jen jedno dítě? Pojďte zdarma na premiéru 7 životů
7 životů
7 životů
7 životů
Oficiální text distributora: Sedm životů, sedm sester, jedna společná identita. Originální akční sci-fi thriller o sedmi identických sestrách, které tají svou existenci před okolním světem. Dokud jedna z nich nezmizí. Přelidněný svět roku 2073 se řídí drastickým zákonem jednoho dítěte na rodinu. Pokud úřady objeví přestupek, mladší sourozenec je nesmlouvavě odebrán. V jednom bytě se ale už třicet let skrývá a žije sedm sester. Vypadají stejně, přesto je každá jiná a každá je svá. Všechny dohromady pak mají jednu identitu pro pohyb venku, kde vystupují jako jedna osoba a žijí jeden společný oficiální život. Chodí do školy, do práce, s kolegy do baru, vztahy mají pouze na jednu noc. Každá ze sester chodí ven jeden den v týdnu. Pondělí vychází v pondělí, Úterý v úterý a tak dále až je řada na Neděli. Jejich systém funguje po mnoho let skvěle. Až do toho dne, kdy se Pondělí nevrátí domů...
Snímek 7 životů natočil režisér originálních multižánrových snímků Tommy Wirkola (Mrtvý sníh, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic) a do rolí všech sester obsadil Noomi Rapace (skandinávská série Milénium, Prometheus, Dítě číslo 44).

7 životů: Trailer

Tommy Wirkola, Noomi Rapace
7 životů se mimo jiné zabývá aktuálním tématem přelidnění planety a sociálním inženýrstvím, které se s tímto faktem snaží v řadě zemí něco dělat. Politiku jednoho dítěte uplatňovala mezi roky 1979 a 2015 například Čínská lidová republika a vedlo to k tomu, že se rodilo nebývale vysoké množství chlapců...
Planeta se přelidňuje. Zachrání nás politika jednoho dítěte?
Chcete vidět snímek 7 životů zdarma v rámci KINOBOX PREMIÉR? Máte možnost. Projekce se uskuteční již tento čtvrtek 30. listopadu ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:50), Teplicích (19:00) a Olomouci (20:20). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Bontonfilm, která snímek do kin přináší.
Noomi Rapace
7 životů
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 30. listopadu ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.