Martina "Kuroni" Hešová

Martina "Kuroni" Hešová

Autor

Narozena roku 1997 v horkém letním měsíci srpnu ve Zlíně během povodní.

Cosplayerka, gamerka, čtenářka a milovnice hororů, která naivně doufá, že bude jednou slavná, minimálně jako Tim Burton.


Články autora

  1. Čarodějka ze Zaklínače: Nejvíce ji baví kostýmová tvorba a strašení dětí v MHD
    Rozhovory3. 12. 2019
    Čarodějka ze Zaklínače: Nejvíce ji baví kostýmová tvorba a strašení dětí v MHD

    Rozari je mladá, talentovaná a velmi trpělivá cosplayerka s velkými ambicemi. Její vášeň dělat to, co ji baví, jí otevřela cestu až do amerického Chicaga, kde bude Českou republiku reprezentovat v celosvětové cosplay soutěži. Jak se k tvorbě dostala a co pro ni její kostýmy znamenají?

  2. Comic Con ve Vídni ohromila česká cosplayerka kostýmem ze Zaklínače
    Festivaly a ceny27. 11. 2019
    Comic Con ve Vídni ohromila česká cosplayerka kostýmem ze Zaklínače

    Víkend byl pro naše rakouské sousedy plný komiksů, filmů, netradiční zábavy a především zajímavých hostů. Podívejme se blíže na akci, která by neměla uniknout žádnému filmovému nadšenci.

  3. Steven Seagal navštíví Evropu
    Festivaly a ceny20. 11. 2019
    Steven Seagal navštíví Evropu

    A je to tady. Událost, na kterou čekají tisíce, možná desetitisíce fanoušků po celé Evropě. Letošní Comic Con ve Vídni nebude jen plný nadšených fanoušků, ale také hereckých ikon, které překonaly oceán, aby svým obdivovatelům připravily celoživotní zážitek.

  4. Filmová retro fakta: Od malých chyb z nepozornosti až po neplatný sňatek
    Téma18. 11. 2019
    Filmová retro fakta: Od malých chyb z nepozornosti až po neplatný sňatek

    Mrtvá nevěsta Tima Burtona je dnes již jednou z filmových klasik, kterou zná snad každý. Ať už jste fanoušky Burtonových filmů nebo ne, Mrtvá Nevěsta ve vaší hlavě zkrátka někde hluboko ukrytá je. Pojďme se tedy na tento snímek zaměřit blíže a vyzdvihněme pár dost zajímavých faktů, které vám možná doteď unikaly.

  5. Bude mít J. K. Rowling na starost další Fantastická zvířata?
    Filmy6. 11. 2019
    Bude mít J. K. Rowling na starost další Fantastická zvířata?

    Nové kouzelnické sérii karty zrovna dvakrát nepřejí. Po docela úspěšném prvním dílu následoval pád v podobě jeho druhého pokračování, po kterém brzy neštěkl ani pes. Poté následovaly problémy ohledně hereckého obsazení dílu třetího a ještě stále se nezačalo s natáčením. Kdy se dočkáme dalšího pokračování?

  6. Praha bude opět centrem fantazie
    Festivaly a ceny24. 10. 2019
    Praha bude opět centrem fantazie

    Máme tu pro vás další zajímavou akci. V pondělí bude státní svátek, na sobotu a neděli je nám přislíbeno pěkné počasí. Toho by byla škoda nevyužít. Přijďte do KC Zahrady na pražském Chodově uniknout do světa fantazie a užít si trochu legrace.

  7. Recenze: Zloba: Královna všeho zlého - Je to pořád ještě pohádka?
    Recenze17. 10. 2019
    Recenze: Zloba: Královna všeho zlého - Je to pořád ještě pohádka?

    Pohádka nebo fantasy? Podívejme se na tento nejnovější snímek od studia Disney blíže a zodpovězme si otázku, je-li nová Zloba vůbec ještě příběhem vhodným pro děti?

  8. Assassin's Creed 2020: Vrátíme se do Paříže?
    Téma16. 10. 2019
    Assassin's Creed 2020: Vrátíme se do Paříže?

    Ačkoliv se herní série Assassin's Creed stále řadí mezi nejúspěšnější a nejhranější hry na světě, fanoušci se bouří. Nelíbí se jim nové způsoby hratelnosti a Ubisoft se rozhodl, že se jim pokusí vyhovět. V čem tyto fanouškovské stížnosti spočívají?

  9. Joker a Harley Quinn: Vztah, nad kterým psychiatři kroutí hlavou
    Téma9. 10. 2019
    Joker a Harley Quinn: Vztah, nad kterým psychiatři kroutí hlavou

    Podle bohatého merche, fanouškovských kreseb, povídek, pochybných teorií a hlavně Suicide Squad by se možná dalo mluvit o Jokerovi a Harley Quinn jako o nejsladším párečku v celém DC Universu. Když ale zapátráte hlouběji, tak naleznete krutou realitu.

  10. K čemu dnes slouží filmy?
    Téma6. 10. 2019
    K čemu dnes slouží filmy?

    Nejen dnešní moderní svět dokáže lidem pořádně zatopit pod kotlem a přivést je do úzkostných stavů. Každá doba má své pro a proti, ale vždy tady bylo něco, co mělo lidem pomoct se před realitou schovat. Dřív to byly knihy, v minulém století se k nim přidaly filmy, které pomalu ale jistě přebírají jejich roli. Proč je tomu tak?

  11. Šílená představa i pro současný svět: Sauron jako husitský válečník?
    Téma5. 10. 2019
    Šílená představa i pro současný svět: Sauron jako husitský válečník?

    Vyzpovídali jsme pro vás českého Saurona. Co o sobě práskl během svého návratu ze soutěže zpět do Mordoru? Tento talentovaný mladík vyhrál díky své píli a pracovnímu nasazení 3. místo v cosplay soutěži v Bratislavě. Podařilo se nám ho zastihnout a zeptat se na pár zajímavých otázek jako například "Kým chtěl Sauron být, když byl malý?"

  12. Vikingové opět na scéně. Tentokrát však nemíří na televizní obrazovky
    Téma26. 9. 2019
    Vikingové opět na scéně. Tentokrát však nemíří na televizní obrazovky

    Starověké říše už jsou pasé. Je načase položit mumie zpět do sarkofágů, sundat římskou zbroj, pořádně se nabalit a vyrazit na dalekou cestu na sever. Co nového pro nás Ubisoft přichystal?

  13. Hit-Girl z Kick Ass. Kde je jí konec?
    Téma24. 9. 2019
    Hit-Girl z Kick Ass. Kde je jí konec?

    Americká herečka Chloë Grace Moretz se do povědomí diváků dostala jako úderem blesku. Rychle se objevila a rychle zase zmizela. Pravdou je, že jsme o ní od její strhující role mladé superhrdinky pořádně neslyšeli. Jak to s touto mladou a perspektivní herečkou vypadá nyní? Jaké další zajímavé role má již za sebou a kde se na ni můžeme těšit?

  14. Je očekávaný DC snímek v ohrožení?
    Téma23. 9. 2019
    Je očekávaný DC snímek v ohrožení?

    Na Twitteru byly zveřejněny fotografie, které prozrazují, že snímek Birds of Prey: Podivuhodná proměna Harley Quinn se stal obětí přetáček.

  15. Jaký šílený rekord byl překonán během natáčení druhého To?
    Téma20. 9. 2019
    Jaký šílený rekord byl překonán během natáčení druhého To?

    Zákulisní informace ohledně natáčení filmů mohou být někdy opravdu šokující. Z druhé části hororu To jich máme bohaté množství, je z čeho vybírat. Ať už se jedná o komplikovanou spolupráci s dětmi nebo o krvavou lázeň... S čím vším se muselo studio během natáčení potýkat se dočtete níže.