Honza8752

Jáchym Svoboda
46

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Happy Feet 2
    Happy Feet 2 (2011)
    5
    Jediný, co bych tady ocenil jsou skvělé animace, ale příběh samotný je velmi sentimentální a mě absolutně nezaujal. Pohádka je jeden velký muzikál, který vytváří falešné naděje, že všechno vždy dopadne dobře a každý si najde lásku. Příliš mě to nezaujalo.
    Chappie
    Chappie (2015)
    6
    Hodně sci-fi a velmi nereálné a film samotný mě příliš nezaujal. Robot Chappie byl velmi naivní a velmi lehce ovlivnitelný nedivím se, že prakticky všichni byli proti umělé inteligenci, která by mohla se později vzpouřit jako v terminátorovy. Neudělo to na mě velký dojem
    Rivalové
    Rivalové (2013)
    9
    Super film, který zaujme člověka, který se absolutně nezajímá o formule 1 a já jsem příklad, jsem spíš do fotbalu. Je to strhující podívaná plná zvratů. Velmi zajímavý film, který ukazuje jak to bylo a trochu mě mrzí. že když ten týpek vyhrál tak pak jen šukal.
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    9.5
    super film velmi líbíl ndmám slov mel gibson zase ze sebe vidal všechno a vytvořil úplně super film dokážu se na to dívat kdykoliv neomrzí mě to a dokonce jsem se na to dívali o ajine ve skole a nase ucitalka pri tom 2x zajecela jak prase nepochopim.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci