Profilový obrázek

HanzZRakouska

42

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    The Sandman
    The Sandman (2022)
    7
    První polovina je pro mě tak 8/10, druhá už jede na 5-6/10. Je to hlavně způsobeno tím, že autor se snaží nacpat několik příběhů z různých předloh do jedné série, tento přechod přijde moc nečekaně a diváka nechává v tom, že jde o progresivní průběh příběhu plného zvratů a otáček. v Vlastně to působí spíš jakože autor se snaží slepit něco k sobě, co k sobě naprosto nepatří a nedává smysl (*SPOILER* linka snového Nexus *konec spoileru*). První díl je naprosto super, dává naději ve skvělý seriál a celou sérii. Lucifer a jeho ztvárnění jsem si též velice užil, ale kromě toho nacházím jen pár skutečně výjimečných kladů, které by stály za speciální zmínku. Vizuálně však je celý seriál skutečně krásný a všechny CGI efekty jsou pěkné, nikoliv na sílu přidaný digi-bordel ve stylu MARVELu. Kromě příběhu například mou přítelkyni hlavně trápilo ztvárnění hlavního protagonisty hercem. Duck face guy, kde je tento hercův výraz větší stálicí než kvalita Hollywoodu samotného. V druhé polovině působil až tragicky vtipně. Škoda, že tam nedali místo něj Cavila...
    Arcane: League of Legends
    Arcane: League of Legends (2021)
    8
    Místy vnímám chyby v ději a touhu autorů cpát lol championy do seriálu, i když tam nutně být nemusí. Také si neodpustím zmínit, že lore LOLka u některých charakterů byl do této doby naprosto rozdílný než v daném seriálu (i když možná se jedná už o oficiální lore...). Dále se domnívám, že ze všech těch příběhů a míst, které by si mohli vybrat na zfilmování, je Zaun a příběhy Vi a Powder až na třetím místě v mých prioritách. Ale tak... Jinx je jedna z nejoblíbenějších charakterů na světě (kromě Číny tedy, tam stále vyhrává Seraphine, i když její Cameo v druhé sérii beru jako nevyhnutelné...)
    Shrek Třetí
    Shrek Třetí (2007)
    9
    Sice více nenáviděný díl, ale pro mě s přítelkyní stále srdcovka. Děj sice nic moc, ale strach z rodičovství a všechny ty srandičky s Krasoněm i vysokou školou jsou naprosto super.
    Duna
    Duna (2021)
    10
    Je jen málo věcí, které lze tomuto filmu vytknout. Je zcela očividné, že autor bere film jako "passion project" a chce jej natočit kvalitně i za cenu toho, že to potrvá dlouho. A Timmothe odvádí skutečně skvělé výkony.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3

    Oblíbení tvůrci