NormieFilmEnjoyer

24

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Ted Lasso
    Ted Lasso (2020)
    9
    Wow, wow, a ještě jedno wow. I když seriál z prvotního pohledu zní jako silenost (Trenér Amerického fotbalu, který jde trénovat největší fotbalovou ligu na světě, nebo manželka, která se mstí bývalému manželovi zničením toho co mu je podle ní nejdražší), tak tvůrci odvedli skvělou práci ve všech ohledech. Dějové linky a scénář jsou úžasné. Hlavní i vedlejší postavy jsou jak dobře napsané, tak i zahrané. Jejich vývoj. Na seriál se nádherně kouká i co se týče produkce nebo příjemného hudebního podkresu. Seriál ví, kdy být odlehčený a humorný, zároveň kdy být vážný a dramatický. Identita fiktivního klubu je na jedničku. Když řeknete člověku, že takový klub existuje, nebude mít žádné pochyby. Jediné malé mínus je někdy nerealita na úkor dramatu, kdy některé věci by se ani za boha neudály ve fotbalovém prostředí. Každopádně seriál určitě pobaví i lidi, kteří o fotbale ví jen to, že se hraje s nějakou kulatou věcí na zeleném plácku.
    • Scénář a děj
    • Produkce
    • Postavy
    • Herci
    • Premier League lincence
    • Občas realita fotbalových momentů a události
    Sex O'Clock
    Sex O'Clock (2023)
    8
    České filmy a seriály hodnotim tak že porovnávám s českými počiny a pak porovnam z podobnými počiny ze zahraničí.Po tom co nám české televize chrli lavinu odpadu za odpadem už několik let v kuse se mi zalibila produkce novy a její platformy voyo. Snaží se zkvalitnit obsah a i když furt někdy přijde kýčovity průměrný až podprůměrnými serial tak se najde i nadprůměrný kousek jako toto.Seriál si bere obrovskou inspiraci v Netflixu a Sex education.Je to z toho hodně citit.Ale určitě bych to bral za kladný aspekt jelikož to není jen vykrádacka.Dějové linky a postavy jsou zábavné,rozmanité a zajimavè.Další klad jsou neokoukaní herci který i když někdy působí nezkušeně určitě zanechávají dobrý dojem.Konec tak trochu naznačuje druhou sérii a dost pribehu je neuzavrenych.A já se těším jak se tvůrci poperou s druhou sérii a zkusí posunout kvalitu ještě nahoru.
    • Kvalitní zpracovaní
    • Dějové linky
    • Postavy
    • Lehká nezkušenost mladých herců( ne takový problém)
    Obi-Wan Kenobi
    Obi-Wan Kenobi (2022)
    5
    Po shlédnutí si budete chtít ublížit při myšlence, jak velký potenciál to celkově nabízí. Bohužel nebyl využit a proto je to naprostý průměr. Bod navíc vyvolává jen nostalgie. Neříkám, že seriál si nelze užít. Osobně jsem si ho užil a případně bych tento seriál příští rewatch Star Wars univerza nejspíš nepřeskočil. Na druhou stranu to drhne a určitě by se to dalo udělat mnohem lépe.
    Mandalorian
    Mandalorian (2019)
    9
    Počin “Disney éry Star Wars” který vystoupil z průměru (někdy až podprůměru) nových kousků tohohle univerza .Nabízí příjemnou, dobře stravitelnou a celkově originálně pojatou zábavu, kterou si podle mého užijí jak zaběhnutí fanouši, tak i nováčci této ságy.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci