Unkuhulu

196

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    6
    Pro mě spíše vykrádačka prvního Jurského parku než důstojné pokračování. Snaží se tady o technickou inovaci, ale scény stojí na stejných pravidlech, způsobu vytváření napětí a už vyznívají jako klišé. Protože od prvního Jurského parku byly použity v tuctech jiných filmů. Ale Chris Pratt je sympaťák, do hlavní role se hodí. Takovej nový mladý Harrison Ford.
    Santa je pořád úchyl
    Santa je pořád úchyl (2016)
    6
    Fajn krimi komedie. Kdo by to byl řekl, že takřka oscarový Billy Bob Thornton zabředne i do tohoto žánru, určenému čistě k oddychu. Předpokádal jsem spíše jeho herecké pokračování v čistých dramatech s "oscarovými ambicemi".
    Vincentův svět
    Vincentův svět (2015)
    4
    Mě tyto komedie z prostředí bohaté americké mládeže moc nebaví. Všechno je v nich nablískané, létají si triskáčema, jezdí Porschákama a řeší malichernosti, jakoby ani nevědeli co je to skutečný život. Ale některé dámské postavy v tomto filmu mají šmrnc, o tom žádná.
    Miluj souseda svého
    Miluj souseda svého (2014)
    6
    Hezký, pozitivní film s opět skvělým Billem Murrayem, jak ho máme nejraději. Lidský příběh o vztazích a dobrosrdečnosti, přestože trochu patetický a schématický, má srdíčko a Naomi Watts i zbytek hereckého osazenstva jsou taky skvělí.
    Méďa
    Méďa (2012)
    8
    Moje oblíbená komedie s Markem Wahlbergem. Méďa je digitálně parádně udělaný, má skvělé hlášky a navíc je zde potenciál pro další díly. K tomu kráska Mila Kunis, no co víc si přát!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci