Kumbik

456

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Black Panther: Wakanda nechť žije
    Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
    3
    Jak jsem měl rád Marvelovky, tak každým dalším filmem je to snad horší a horší. Jednička za to, že se tady truchlí pro herce minulého Black Panthera, kterého jsem měl docela rád a mrzí mě, že náš svět opustil takhle brzy…
    Zaklínač
    Zaklínač (2019)
    6
    Lhal bych, že je to přesně co jsem si přál, ale budiž, úplně špatný to není. Henry Cavill jako Geralt je super, jde vidět, že opravdu mu na této roli záleží, Ciri ok, ale prostě Yen mi přijde jako dítě kolem písku... Herečka není ošklivá, ale vůbec se mi nehodí na tuto roli + vypadá jako dcera Geralta než-li milenka. Čím jsem šel seriálem dál a dál, tak mi to přišlo snad horší a horší. A fakt už mě štve ta rasová korektnost! Co to jako má bejt? Černej elf? To jako vážně? To si tvůrci z nás dělaj vyloženě srandu... Fringilla Vigo taky černá, Triss taky střihlá a navíc nemá ani zrzavé vlasy... Abych pravdu řekl, tak Marigold mi nějak nevadí a snad i celkem chválím výběr herce, ale kolikrát jsem skřípal zuby, jak ostatní jsou podle popisu zcela jiní... Jsem fanoušek hlavně hry a ta hra je úplně jinde a jde to i bez jinejch barev pletí. Zatím Netflix se Zaklínačem tápe, ale třeba se nechám překvapit a nakonec to bude boží, ale mám určité pochybnosti a vidím to spíše černě a to doslova.
    Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    4
    Moc často se nestává, že když se rozhodnu jít do kina, tak nakonec odcházím s pocitem zklamanosti. U Justice League jsem to takhle rozhodně měl. Jde opravdu vidět jak DC obrovsky ztrací nad Marvelem. Marvel jednoznačně má zajímavější postavy a rozhodně lepší scénář. Rádoby vtipný Flash mě opravdu nezaujal. DC opravdu prohrává, jelikož i strádá roky, které měl Marvel navíc, proto z toho nakonec vznikají takové patlaniny. Konec komentovat nebudu... Z toho opravdu nemůžu do teďka, jak to bylo trapný. Asi nejvíce ubohé bylo, když si na parkovišti nechali hrdinové ukrást Mother Box, to jsem se ze srdce zasmál, protože to bylo fakt k smíchu. Batman s Flashem mi ze začátku připomínali Ironmana se Spidermanem, že by náhoda? Nemyslím si. Postavy mě moc nezaujaly, takže žádně citové vydírání tam opravdu není. Abych nebyl tolik skeptický, tak jedna scéna pobavila, když Aquaman měl proslov před finální bitvou, to docela ušlo, no. Suicide Squad byl snad jediný film, který za poslední dobu od DC aspoň ušel, každopádně Batman docela nudí, když je oproti dalším superhrdinům úplná nula. Batman je opravdu zajímavější jako samostatný celek, důkazem jsou filmy od Nolana, které sice nejsou tolik komiksové, ale rozhodně nezklamou a zaujmou, ale pravda je, že Nolan je opravdu někde jinde... Holt Marvel nad DC stále kraluje!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci