Kubys Fencl

Kuba Fencl

Komentáře 14

Od nejnovějších
  1. Strážci Galaxie: Volume 3
    Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
    9
    Po dlouhé době jedno z bombových filmů od marvelu. I přes třetí díl série film vůbec neubírá na zábavě a spádu ba naopak. Dozvídáme se mnoho o doposud neznámém Rocketovi a tím nám tak snímek dodává i slušný, ale ne přehnaný počet emocí.
  2. Husí kůže
    Husí kůže (2015)
    6
    Za mě je to asi dobrý Béčkový film. Žádné oscarové veledílo to sice není, ale oddechovka je to víc než solidní.
  3. Zelená míle
    Zelená míle (1999)
    10
    Nikdy jsem se nedokázal přinutit na tento film podívat. Teď vím že to byla obrovská chyba...film je naprosto vtahující do děje a nemohl jsem se od něho odtrhnout. Tom Hanks? Snad ani netřeba slov geniální jako vždy. V životě ve mě film nevyvolal...tolik emocí.
  4. Perníkový táta
    Perníkový táta (2008)
    10
    Z mého hlediska asi opravdu ten nejlepší seriál co jsem kdy viděl. Osobně jsem se vždy věnoval spíše filmům ale od okamžiku co jsem začal sledovat jsem nelitoval jediné vteřiny.
  5. Hříšný tanec
    Hříšný tanec (1987)
    8.5
    Naprostá fantazie! Příběh z každodenního života mi vyčaroval obrovský úsměv na tváři. I přestože se jedná o krátký snímek, tak ho prostě zbožnuju a mohl bych ho vidět tisíckrát.
  6. V srdci moře
    V srdci moře (2015)
    7.5
    Nikdy bych neřekl, jak tento příběh dokáže zaujmout a zanechat v člověku spoustu pocitů. Historický snímek inspirovaný skutečnou události poukaze, že příroda vždy zvítězí. Ron Howard předvádí, že kinematografie je opravdu jeho talent. Film má výborný spád ale zároveň dává místy člověku prostor na zamyšlení.
  7. Primeval: New World
    Primeval: New World (2012)
    10
    I přestože seriál není pro některé diváky důležitým...člověk jako já, který vyrůstal na pravěk útočí a zajímá se od mala o dinosaurech nemůže říct nic zlého. Srdcova záležitost
  8. Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    8.5
    Film u diváka střídá obrovskou dávku radosti a smutku. Silný příběh o těžkosti života. Film od první do poslední vteřiny neodtrehne diváka od sledování a za mě je velice podceňován. Mohu hodnotit jen kladně.
  9. Vykoupení z věznice Shawshank
    Vykoupení z věznice Shawshank (1994)
    10
    Fantastická ukázka toho, jak krásné dokáže být přátelství. Člověk se při sledování filmu dokáže vžít do situace každé postavy a to z filmu dělá naprostého fenoména kinematografie.
  10. Interstellar
    Interstellar (2014)
    8.5
    Christopher Nolan prostě nikdy nezklame. Sci-fi snímek Interstellar v divákovi zanechává pocity napětí po celý film. Člověk je u filmu nucen soustředit se od prvního do posledního momentu aby mu neunikla ani vteřina Nolanovi představivosti a geniality.
  11. Statečné srdce
    Statečné srdce (1995)
    10
    Dlouho dobu jsem tento film odkládal, ale hned po jeho spuštění jsem zjistil jaká obrovská chyba to byla. Téměř tříhodinový snímek nás vztahuje do života středověkého Skotska a Anglie jako bychom byli jeho součástí. Mel Gibson předvádí že je Mistr svého umění a společně s hudbou Jamese Hornera nám tak naservírovali bezchybný film.
  12. Čelisti
    Čelisti (1975)
    10
    Steven Spielberg...toto jméno si kinematografie dokonale zapamatuje. Přestože rozpočet filmu není obrovský...lze udělat naprosto bezchybný film jako tento.
  13. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    Bravo! Vzácná ukázka toho, jak dokáže být kinematografie překrásná. I přesto, že se jedná o třetí díl trilogie, nevím nad kterou součástí tleskat dříve. Z celého srdce si troufám říct, že lepší film už kinematografie nikdy neuvidí.