Lily-Rose666

Lenka Slezáková

Komentáře 13

Od nejnovějších
  1. Žhavé výstřely
    Žhavé výstřely (1991)
    9
    Parodie jako žánr je rozhodně snad jeden z nejsložitějších na natočení. Je těžké dělat si z něčeho srandu, ale nepůsobit přitom jako blbec. Žhavé výstřely mezi špatné parodie rozhodně nepatří, ba naopak. Málokterý film si dovedl udělat srandu z filmových klišé jako právě tento. Navíc z takového filmu jako je Top gun, který si o to v podstatě ničím neříká, protože to je dobrý film. Každopádně Žhavé výstřely jsou ještě lepší :)
  2. Ulice Cloverfield 10
    Ulice Cloverfield 10 (2016)
    6.5
    Pro mě jako by to byli 2 různý filmy. Jeden, kde máme úchyla, kterej unáší holky a dělá si z nich svoje dcerušky a druhej kde se nám Zemi napadli mimozemšťané. Kdyby bylo natočený každý zvlášť a dotažený pořádně do konce, tak možná ok, ale dohromady mi tok sobě prostě nesedělo. A nejvíc mě dokáže vytočit, když hodinu koukám, je to docela zajímavý ale nijak to nevyčnívá a v posledních 20 minutách BUM, závěr jako kráva. Navíc se ukázalo že alkohol je metla nejen lidstva :D
  3. The Grand Tour
    The Grand Tour (2016)
    10
    The grand tour naprosto s přehledem strká do kapsy Top gear s novou skupinou moderátorů. Je zde stále to, kvůli čemu o lidi jako já, kteří se o auta nijak extra nezajímají, začali koukat na motoristický pořad. Není to jenom nějakej nudnej Autosalon, kde se moderátor projede v autě zatímco vám bude suše vykládat o tom, co má to auto pod kapotou. V Grand tour je znát, že Amazon na ničem neřetřil a rozhodně dobře udělal. Už se moc těším na další díly.
  4. Valerie a týden divů
    Valerie a týden divů (1970)
    9.5
    Na Valerii se musíte podívat víc než jednou, dvakrát nebo třikrát aby jste ji pochopily. Mě to trvalo docela dlouho :D Ale vůbec mi to nevadilo, protože se na to dá koukat pořád. Mladičká Jaroslava Schallerová je v této roli naprosto okouzlující a vzhledem k tomu, co všechno se na plátně odehrává, tak mě na jednu stranu udivuje, že její rodiče vůbec s natáčením souhlasily :D
  5. Vrána
    Vrána (1994)
    9.5
    Jedna z mých srdcovek a bezesporu jediný díl,který se vůbec dá brát vážně. Plus si myslím, že je to jedno znejlepších filmových zpracování komiksové předlohy vůbec. Je opravdu temný a je zde hodně dobře zobrazena špína a rozpad Detroitu. O životní roli Brandona vůbec není třeba hovořit. Navíc má Vrána jeden z nejlepších soundtracků.
  6. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    7
    Mě to bavilo. Při dvou hodinách to příjemně odsejpalo a člověk se nestihl nudit. Co se týče vizuálu nepřineslo "Do neznáma" nic nového, na druhou stranu to pořád vypadá dost pěkně na to, aby vám to bylo jedno. Je to opět daleko odlehčenější a spíš mi přijde jako by to vzdávalo poctu seriálu, takže to tomu nijak nevyčítám. Už se těším jak se dál bude vyvíjet Kirk\Spock bromance :D
  7. Griffinovi
    Griffinovi (1999)
    9
    Jedna z těch guilty pleasure, která člověka nikdy neomrzí. Miluju ten nekorektní a nechutný humor. A i když je to jedna velká hovadina najdou se i vážnější díly, kde má člověk na krajíčku :D Jen škoda že v novějších sériích už Stewie opustil od svého plánu zabít Lois a zmocnit se světa, jako zlosyna jsem ho měla nejraději.
  8. Labyrint
    Labyrint (1986)
    10
    Jedna z mých absolutních srdcovek. David Bowie v roli Jareda je naprosto senzační a mladičká Jeniffer Connelly okouzlující. Kouzelné prostředí labyrintu a jeho obyvatel mě nikdy nepřestane bavit. Vše je doladěno pro ně dnes naprosto perfektním soundtrackem. Takže bez mrknutí oka 10/10.
  9. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    1
    Jedna z těch nejhorších komiksových adaptací vůbec. Půl hodiny koukáte víceméně jen na trailer, který už jste viděli před tím než jste šli do kina, pak se tam chvíli mlátěj aby jste na konci filmu zjistily, že se vlastně vůbec nic nestalo. Nudné k uzoufání.
  10. První den zbytku tvýho života
    První den zbytku tvýho života (2008)
    4
    Čekala jsem film, který mě naprosto pohltí a místo toho jsem dostala 109 minut nudy. Film mi nepřinesl ani nic novýho ani zajímavýho a většina postav byla naprosto nesympatická (hlavně matka, té bych v mnoha případech nejradši dala po hubě). Co mě pobavilo, tak to byla historka z mládí o darovaném pubickém ochlupení. Celkově ve mě film zanechal spíš negativní dojem a to kvůli tomu, že se soustředil hlavně na ty špatné věci, které život přináší.
  11. Vicious
    Vicious (2013)
    9.5
    Rozhodně jeden z nejvtipnější sitcomů vůbec!!! Myslím, že o obsazení nemá smysl se tu moc rozepisovat, dvojce McKellen-Jacobi funguje úžasně, madame Maxime hází jednu perlu za druhou a velšský přízvuk Iwana Rhoena je neodolatelný. Občas to sice zavání šablonovitostí, vtípky nejsou zase tak originální a občas se opakují, ale to mi nevadí,protože ti herci(hlavně McKellen) dokážou i sebevětší kravinu prodat tak, že brečíte smíchy.
  12. Charlieho malá tajemství
    Charlieho malá tajemství (2012)
    8.5
    Romantické komedie o teenagerech moc v oblibě nemám, ale byla jsem zvědavá na Emmu Watson,což byl hlavní důvod proč jsem si to vůbec pustila. K mému překvapení na tom filmu bylo dobré víc věcí než jen její herecký výkon. Musim pochválit herecké obsazení, které bylo více než sympatické. Celkově film zahrnul snad všechny trable, kterými dospívající často prochází, od prvních lásek, hledání sama sebe, přes drogy až po zneužívání a jsou podány velice nenásilně a citlivě. Myslím si, že období dospívání nemohlo být zachyceno lépe, film sám o sobě je velmi emotivní, nabitý energií a očekáváním. Když k tomu navíc přidáte skvělou hudbu, dostanete film,na který stojí za to podívat se víc jak jednou. A musím se přiznat u závěrečné "Heroes" nezůstalo jedno oko suché.