AlvySinger

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    9
    Tento film definitivně potvrdil, že jsem romantik, moje sarkastické komentáře při pohledu na plakát se změnily v sympatie až zamilovanosti k hlavní hrnce. Opravdu bych ji rád ještě někde viděl. Když jsem zjistil, že je mi sympatický i hlavní hrdina, věděl jsem, že jsem ztracen. Achjo, jaký já jsem býval drsňák...:-(
  2. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    5.5
    Film asi spíše ocení single sekretářky se třicítkou(čtyřicítkou) na krku, které si rády vyrazí v pátek na "drink" v naději, že se konečně objeví ten uhlazený něžný drsňák podnikatel intelektuál, zadívá se na ně a bude rozhodnuto. Bohužel většina hlavních hrdinek má šarm, sympatie s sexapeal v mínusových číslech. A kdy už někdo natočí něco o single mužích, kteří chodí každý pátek do baru na "drink" aby tam konečně potkali tu pravou.(jenomže jsou tam vždy pouze opilé nány).
  3. Anthropoid
    Anthropoid (2016)
    9
    Nebyl to nikterak průlomový film, ale v dnešní době, kdy český národ vzývá křiklouny a extrémisty(jeden sedí na hradě)stojí za to vzpomenout na skutečné hrdiny své doby. Obvykle nemám rád akční a válečné scény, ale u této finální v Kostele Cyrila a Metoděje jsem si to opravdu s nima prožil. Palec nahoru.