Profilový obrázek

aneta-hofmanova

Aneta Hofmanová

Komentáře 9

Od nejnovějších
  1. Líbáš jako ďábel
    Líbáš jako ďábel (2012)
    2.5
    Musím říci, že po Líbáš jako bůh je tohle hodně velké zklamání. Všechno je hrozně strojené, očekávatelné a vtipné ani omylem. Spíše jen hromada po sobě jdoucích trapasů. Zábava se oprati prvnímu filmu vztratila a tak je to jen čekání nakonec. Tohle se asi nikdy nemělo natočit.
  2. Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    7.5
    tak zase něco pro pobavení a zasmání se. Jezdíme s rodiči láta na vodu a skoro jako bych je viděla :D Ne, dělám si legraci, ale komedie to občas bývá taky. Tahle se moc povedla a strávila jsem s ní v kině pohodové odpoledne. Asi nejlepší byl Pavel Liška, ale i Anna Polívková se mi líbila - správná semetrika ..
  3. Coco
    Coco (2017)
    9
    Super muzika, úžasná animace a hromada zábavy. Mám filmy Pixaru moc ráda a na každý další se moc těším. Ani tenhle mě nezklamal. Opět se povedlo zpracovat téma, které si vzali tak úžasně, že musí snad nadchnout každého, Už se moc těším na jejich další film.
  4. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    7
    Mnohokráte zpracovaný příběh o King Kongovi se vrátil zpět ve velkofilmu - viděla jsem ve 3D. Podle všeho se jedná o první část, která by měla pokračovat v dohledné době druhým dílem. Musím říci, že vizuálně mě film nadchnul a obsahově se zřejmě nejvíce blíží knižní předloze. Doporučuji ke zhlédnutí, nebudete litovat.
  5. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    10
    Nestává se moc často, aby pokračování (dvojka) překonalo první film. Tady se to ale panu režisérovi Jiřímu Strachovi podařilo. Obsazení hlavních hrdinů pochopitelně zůstalo a oba herci Jiří Dvořák i Ivan Trojan se za to odvděčili excelentním výkonem. Výborný byl i Bolek Polívka jako mistr Košťál. Doporučuji všem.
  6. Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    8.5
    Moc pěkná vánoční pohádka s Ivanem Trojanem jako andělem Petronelem a Jiřím Dvořákem v roli čerta Uriáše mě pobavila,rozesmála a nastavila mě na vánoční náladu. Režisér Jiří Strach odvedl vynikající práci včetně výběru herců a s nadhledem nám ukázal nebe včetně charismatického pána Boha Jiřího Bartošky - perfektní :D
  7. Čarodějky z Eastwicku
    Čarodějky z Eastwicku (1987)
    9
    Kouzlit bych fakt chtěla a tohle je sen asi každého. Film je starší, ale přesto báječný. "Satan" Jack Nicholson i jeho čarodějky: Cher, Susan Sarandon a Michelle Pfeiffer hrají úžasně a každou chvíli mě rozesmály vtipnými gagy. Nicolsona mám moc ráda a tohle je jeden z jeho nejlepších filmů vůbec.
  8. Těžko ho zabít
    Těžko ho zabít (1990)
    8
    Poslední dobou Stevena Seagala nemusím, jak si hraje na ekologa, ale tohle je ještě jeho stará dobrá klasika, kde bojuje proti darebákům a tváří v tvář smrti jde stále kupředu. Jasně nic převratného, ale je to chlap, kterého by každá chtěla mít doma, aby lehce ochránil ji i celou rodinu. A navíc je hezkej :D
  9. Machete
    Machete (2010)
    7.5
    Moooc hezká parodie, bavila jsem se a smála na celé kolo. Na rozdíl od jiných jsem nečekala žádný superbiják, ale jen zábavu a ta byla celou dobu ... Doporučuji pro realxační chvíle, když Vám nevadí trocha té krve, nooo trocha to zrovna nebyla, ale stejně jen kečup, tak co.