lenka-staudova

Lenka Štaudová
270

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Brno-město, Česká republika



    Dívka ve vlaku
    Dívka ve vlaku (2016)
    8.5
    Těžké hodnotit pro ty, co četli knihu. Protože ta byla dechberoucí a napínavá a vžádném případě ne tak depresivní jako film. Jako thriller dobrý a výborný herecký výkon Emily Blunt - skvělá volba. Ovšem přece jen mi tam něco chybělo z knižní předlohy.
    Odpojit
    Odpojit (2012)
    10
    Pro mě moc silný zážitek, ze začátku jsem neměla potuchy o rozvýjejících se příbězích,později nastalo překvapení z tak vážných současných témat. Určitě zaujme, doporučuji pro ty,kteří chtějí zažít drama ...
    Poslední píseň
    Poslední píseň (2010)
    9.5
    Zvolila jsem tento film, když se mi zachtělo podívat se na něco hodně ,,slaďoučkého" a ,, oddychového" a ono to nakonec bylo i emotivní! Výběr herců se překvapivě zdařil. První láska, nemoc, odpuštění. Určitě osloví spíše mladší publikum no a hlavně nás holky.
    Iracionální muž
    Iracionální muž (2015)
    6.5
    Upřímně mi v této roli Joaquin Phoenix vůbec nesedl. Nějak jsem nemohla uvěřit, jak moc je jako učitel obdivován, i když tu svou ,, depku" zahrál skoro věrohodně. Myšlenka celého filmu je určitě zajímavá ale konec mě zklamal.
    Avatar
    Avatar (2009)
    7.5
    Ideální film pro 3D expozici,skvělé efekty a scény, jinak mě ale až tak moc nezaujal. Pár nápaditých myšlenek. Celkový příběh je takové klišé.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+27