puszkailer-marek

Marek Puszkailer
30

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    8.5
    Veškeré díly byly výborné, každý byl velkolepý, a to jak po technické stránce, tak i hereckých výkonů. Nicméně poslední díl je bezkonkurence. Důstojné ukončení za účasti všech komiksových postav. Klobouk dolů, vše do sebe zapadalo. Skutečně velkolepé filmové dílo, na které bylo radost pohledět.
    Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    10
    Fantastický film, který si najde určitě cestu ke všem filmovým nadšencům. Děj je úžasný a propracovaný, samozřejmě doplněn o řádnou dávku efektů, respektive kouzel. Autorka knižní předlohy měla skvělou vizi, kterou dokázala přenést na papír. Filmovým divákům doporučuji shlédnout.
    Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    10
    Každý díl neměl chybu. Film Terminátor: temný osud považuji za důstojné zakončení celé série. Film je skvělé obsazen, Arny nemá chybu. Myšlenka a nápad filmového scénáře je bezkonkurenční. Efekty jsou jsou skutečně nadmíru propracované. Tento filmový skvost lze jen doporucit.
    Vetřelec
    Vetřelec (1979)
    9
    Naprostá pecka. Jeden z nejlepších filmů své doby. Možná i současné. Má všechno co film mít má. Napětí, spád, myšlenku a perfektní závěr. Navíc herecké obsazení je bezkonkurenční, včetně samotného mimozemského tvora

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci