Rosie Huntington-Whiteley

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 7

„Prostě buď sexy“. Transformers udělali z Megan Fox ikonu za vysokou cenu
Komerční sdělení27. 3. 2024
„Prostě buď sexy“. Transformers udělali z Megan Fox ikonu za vysokou cenu

Sedmatřicetiletá Megan Fox stále hraje po boku velkých jmen, ale poslední roky už plní zejména magazíny zaměřené na její oblečení, vizáž a soukromí. K nesmrtelnosti jí přitom stačily tři spolupráce s režisérem Michaelem Bayem (Skála), jenž ji v šestnácti letech nechal navléct bikiny ve druhých Mizerech (Bad Boys 2) a ve dvaceti dohlédl na to, aby atraktivní brunetka v prvních Transformers pobláznila Shiu LaBeoufa a s ním i většinu světa s přístupem k internetu a televizi. Po druhé části miliardové sci-fi série s podtitulem Pomsta poražených (Transformers: Revenge of the Fallen) ale Megan vesmír Transformers opustila, o čemž se diskutuje dodnes. Ženský idol osmdesátkové a devadesátkové generace přirovnal Baye k Hitlerovi, s agresivní exploatací svého obdivovaného těla se Fox nesmířila, i když dnes tomu jde na sociálních sítích naproti.

Transformers filmy přehledně a podle hodnocení
Téma14. 12. 2023
Transformers filmy přehledně a podle hodnocení

Transformers jsou jednou z nejvýdělečnějších franšíz na světě. Dokládají to i data, která uvádí, že v období 1984 až 2011 vygenerovala přes 25 miliard dolarů. Vše přitom začalo vznikem akčních hraček měnících tvar a dnes už pro tuto značku vznikají i seriály, komiksy, filmy a videohry.

Kdo mohl hrát v největších filmech roku 2013 a nakonec mu role proklouzla mezi prsty? (Část II.)
Téma11. 1. 2014
Kdo mohl hrát v největších filmech roku 2013 a nakonec mu role proklouzla mezi prsty? (Část II.)

A máme tu druhou várku herců a hereček, kteří si mohli zahrát v některém z očekávaných hitů loňského roku, ale nakonec roli ve filmu nedostali.

Drb týdne: Statham proti Transformers
Filmy6. 7. 2011
Drb týdne: Statham proti Transformers

Studio si i přes nepříznivé recenze nemůže stěžovat. Za prvních pět dní promítání mají Transformers 3 na kontě takřka půl miliardy. Čtyřce se proto 100% nevyhneme.

Recenze: Transformers 3
Téma4. 7. 2011
Recenze: Transformers 3

Tajemství odvrácené tváře Měsíce je odhaleno! Když 20. července 1969 vrcholila historická mise Apolla 11, jen několik zasvěcených vědělo, co bylo jejím skutečným cílem. Lunární modul přistál v oblasti Mare Tranquillitatis a čtyři sta milionů lidí v přímém přenosu zíralo na to, jak člověk otiskl svoji první stopu na Měsíci. Jenomže neviděli vše. "Je to malý krůček pro člověka, ale velký skok pro lidstvo", odrecitoval tehdy památnou větu Neil Armstrong, pak zmizel z obrazu a měl jedenadvacet minut na to, aby mimo dosah signálu prozkoumal vrak kosmické lodi, skrývající nebezpečné tajemství. Jestliže se ho zmocní Deceptikoni, kteří chtějí zachránit svoji zdevastovanou planetu Cybertron, je lidstvo (pokolikáté už?) na pokraji zkázy!

3D Transformers zalehnou znovu plátna
Téma29. 6. 2011
3D Transformers zalehnou znovu plátna

Praha /RECENZE/ – Vesmírní roboti se vrátili. Jsou akční, solidně herecky obsazení a trojrozměrní. Ovšem, také značně rozmáchlí – z kina vás nepustí dřív než za dvě a půl hodiny.

Recenze: Transformers 3 to prohráli
Recenze27. 6. 2011
Recenze: Transformers 3 to prohráli

Existují série, které jsou díl od dílu lepší. Třeba Jason Bourne. Pak existují série, které stagnují a divákům to vyhovuje – viz Twilight. No a pak je tu ta, pro diváky nejsmutnější varianta: série, ve které to je díl od dílu horší.