Hříšný tanec

78%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Cortyx
1 571 bodů
8
Velice hezké hudební zpracovní (i píseň samotného Patricka Swayze je povedená) příběh je pravda místama trochu "slaďákový" ale zbytek je pro mě super film až bych chtěl někdy 60. léta zažít ..
Linhi
Linhi
1 324 bodů
0
pro ženský fajn, podle mě je to blbost, kterou jsem jednou viděl v autobuse, cestou z itálie... 2x mi to prodloužilo cestu, už to nechci nikdy vidět.
Dory28
Dory28
709 bodů
3
Já vím že je to klasika, ale já ji prostě nemám ráda. Tenhle žánr většinou moc nevyhledávám, ale že je to tak klasika tak jsem si to pustila, no a hmm co k tomu říct, prostě nic moc no. Rozhodně to z pohledu kinematografie není špatný kousek, a kord na svou dobu + soundtracky byli fajn, ale za mě prostě ne.
Kubys Fencl
329 bodů
8.5
Naprostá fantazie! Příběh z každodenního života mi vyčaroval obrovský úsměv na tváři. I přestože se jedná o krátký snímek, tak ho prostě zbožnuju a mohl bych ho vidět tisíckrát.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
10
Super romanťák a to nikdo nemůže popřít je to prostě klasika a asi nejlepší je Patrick Swayze a pak hned Jennifer Grey no prostě není co dodat................:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
9.5
Nejromantičtější film všech dob, který se mi nikdy neokouká.
petas.sl
234 bodů
9
Klasika kterou znám nazpaměť:)
Mysteriolord
144 bodů
9
Patrick Swayze je goat. Hlavně mě pobavilo, že se hlavní hvězdy nesnášeli, ale jejich chemie byla dechberoucí. Jestli tohle není dobré herectví, tak nevím co.
anytsirk
119 bodů
10
Film, který miluji již od dětství :). Úžasná romantika, skvělé výkony obou hlavních hrdinů a hudba, kterou zná snad každý. Když jsem byla na základní škole, pouštěla jsem si ho v podstatě každý den po škole:D, ale i nyní se na něj ráda podívám opakovaně:)
Radomira
Radomira
84 bodů
9.5
Nádhera. Doják, který se líbí snad každé ženě.