Hříšný tanec

78%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 409 bodů
8
Ale nakonec proč ne. Iniciační film celé jedné generace a vzpomínka na vrcholnou éru pirátského videa přelomu 80. let a 90. let. I když jsem to v té době nesnášel.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9
Překrásná romantika, která mě vždycky chytne za srdce. Baby nebude sedět v koutě....
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Dirty Dancing byl u nás v projekci na denním pořádku,možná je to tím,že mám starší sestru,která tohle miluje,ale film jsem si postupem času taky dost oblíbil a dnes patří k mým nejoblíbenějším hudebním filmům vůbec i díky hlavním postavám - (šikovné Baby: Jennifer Grey a dobrým Johnym: Patrick Swayze) a výborné hudbě 80.let.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Na to o čem to je se na to dá dobře koukat a občas se mi to dokonce i líbilo, je to už taková klasika, kterou zná skoro každej. Patrick Swayze je tady ve formě a tancuje fakt dobře, bude to asi tim že to býval tanečníkem, ale to na tom nic nemění. A Jennifer Gray i když je jí o deset let víc než hraje ve filmu, tak to neni skoro poznat a fakt na těch 17 vypadá a tancování jí taky docela jde. Příběh je sice typicky romantickej a lehce předvídatelnej, ale o nějakou předvídatelnost tady ani moc nejde, ten příběh kterej to má postačuje a dokáže dobře zabavit.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Tanec moc nemusím,ale tento film je dobrý.
miza
miza
2 336 bodů
7
Romantická klasika pro milovníky tance.
Evah
Evah
2 145 bodů
8
Je to pěkný film, vždy se na něj ráda podívám, především už asi z nostalgie, ale asi z něho nejsem tak uchvácená. Písničky jsou velmi pěkné a taková ta příjemná romantika zakázané lásky je dobrá, nejvíce si na celém asi užívám ty choreografie. Baby je ale vcelku otravná a dost mi vždy lezla na nervy.
Kuca25
2 132 bodů
10
Tenhle film mě naprosto uchvátil. Nečekal jsem to, film jsem si pustil z povinnosti. Nikdy jsem ho neviděl akorát jsem věděl o co se jedná. Jak se však ukázalo byl jsem snad jediní z okolí kdo ho neviděl. Teď už jsem jako ostatní a také film zbožňuji. Zápletka není nijak složitá, ale na filmu netáhne zápletka, ale dnes už ikonické scény jako je zvedacka nebo věta "Baby nebude sedět v koutě ". Hrisny tanec je snímek snad s nejlepším výběrem hudby. Každá píseň co ve filmu zazní je skvělá. Na filmu se mi též líbí ta stará nedokonalost co nakonec dělá film dokonalý, něco podobného má i snímek Rocky.
65David21
65David21
1 836 bodů
8
Film s příjemným svižným tempem, sympatickými výkony v hlavní roli a dnes už má kultovní status. Příjemná délka jedné hodiny a půl jenom dopomáhá ke nepřehánění stopáže a není tu díky tomu tomu tolik slepých scén. Písně byly slušné osmdesátkové popiny, které nějak neurazí. Krásný snímek přesně tak dělaný pro holky. 75%
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Tak tady je to jasný naprosto nezapomenutelný film myslím že i zůstane.