Hrátky s čertem

78%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Další z jedněch pohádek naších dětství i když je zde dost příběh zaoblený a typický scénář taky nepřekvapí ale i tak jde ojednu z pohádek na které se nazapomíná a na svou dobu jsou opravdu skvělé konec konců kostými jsou super a Josef Bek je taky super.
kawa
3 388 bodů
9.5
Krásná vyprávná pohádka v kulisách od Josefa Lady, kde vše funguje tak jak ve správné pohádce má být, dobro / zlo, ale takové české komické, a proto i Lucifer nakonec je jen taková postavička ku zasmání. Výborné výkony Neumanna, Vojty, Beka a dalších.
miza
miza
2 336 bodů
8.5
Jedna s nezapomenutelných pohádek dětství.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 271 bodů
9.5
Já prostě tuhle pohádku miluji.. Nikdy, si ji nenechám ujít, je to pro mě srdci a záležitost.. Herci,herecké výkony,kostýmy jsou naprosto dokonale a "Ladovske prostredi" jsou naprosto famózní.. Naschvál srovnejte toto a nakou novou pohádku,absolutně nesrovnatelné
Foltest
Foltest
1 304 bodů
8
Hrátky s čertem jsou vynikající dílo české pohádkové tvorby, které nestárne a je aktuální v každé době. Postavy procházejí vývojem, prakticky každé se dostane morálního poučení. Budovatelský ráz celé pohádky není moc rušivý, myslím si, že hodnoty zde prosazované jsou univerzální a věčné. Hrátky s čertem jsou rozhodně skvělá pohádka, která stojí za zhlédnutí.
zuz
zuz
395 bodů
3
nikdy mě to nebavilo
dagous
dagous
382 bodů
9
Kouzelná, bezelstná pohádka, která potěší děti i dospělé. Poustevník chroupající kobylky mě odrovnává i jako dospělou :-)
  • obsazení
  • zpracování
  • jednoduchost, kterou děti milují
Stoupa34
270 bodů
8
Neopakovatelné zpracování, dětskému chápání přizpůsobené kulisy, jednoduchý, hravý příběh. Martin Kabát v podání Josefa Beka, to je přímo herecký koncert. U scény kdy loupežník Sarka Farka vyběhne v noční košilce po nebožce brečím smíchy i dneska. Na této pohádce jde krásně vidět, jak se dá dětem ukázat pohádka o dobru a zlu o nebi a peklu, bez toho aniž by to musel být horor. Školastykus a jeho kobylky :-))))) to už je snad nesmrtelná scéna.
kominice
205 bodů
9.5
Jak krásně se dá natočit pohádka.... Krásný námět, báječné herecké výkony, úžasné kostýmy a kulisy.
007
007
60 bodů
8
S každým dalším sledováním, je ten film lepší a lepší. Úžasné kulisy, vynikající herecké výkony a ten scénář a dialogy, no prostě nádhera.