Wolves

AI
72%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Články 5

Spider-Man 4 vábí režiséra Rychle a zběsile. Vrátí se Tom Holland a Zendaya?
Filmy27. 3. 2024
Spider-Man 4 vábí režiséra Rychle a zběsile. Vrátí se Tom Holland a Zendaya?

Superhrdina kousnutý pavoukem se v podání Toma Hollanda stal nečekaným tahounem Marvelu. Spider-Man má na kontě trilogii, přičemž jednotlivé díly Homecoming, Daleko od domova (Spider-Man: Far From Home) a Bez domova (Spider-Man: No Way Home) postupně zlepšovaly tržební výsledky i kritické skóre. Výroba čtyřky je tudíž přirozeně žádoucí – zvlášť nyní, když kariéra novodobé Mary Jane Zendayy dosáhla vrcholové popularity. Podle zákulisního reportu sdíleného webem Comicbook se má završení tetralogie začít natáčet už na podzim a pavoučí sítě by mohl spřádat režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5).

Brad Pitt si zahraje v posledním filmu Quentina Tarantina. Co to pro záhadný projekt znamená?
Filmy2. 2. 2024
Brad Pitt si zahraje v posledním filmu Quentina Tarantina. Co to pro záhadný projekt znamená?

Brad Pitt si podle zahraničního webu Deadline zahraje v jubilejním desátém a zřejmě rozlučkovém filmu Quentina Tarantina s názvem The Movie Critic. Pokud se informace potvrdí a oscarový herec, jenž s kultovním tvůrcem spolupracoval už v Hanebných panchartech (Inglorious Bastards) a Tenkrát v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood), ztvární titulní úlohu, dosavadní rozeseté drobky ohledně příběhu a jeho protagonisty budeme moct smést.

Nejlepší filmy Brada Pitta
Téma11. 1. 2024
Nejlepší filmy Brada Pitta

Brad Pitt má na svém kontě úctyhodný počet vynikajících filmů. Kdysi byl označován za nového Roberta Redforda a postupem let dokázal, že ne náhodou. Přitom se jeho počátky nesly v nenápadném duchu, kdy mu zajímavá tvář sice uměla zajistit větší role, ale na opravdu hvězdný status si musel nějakou dobu počkat.

Šedesátiny Brada Pitta. Šest památných rolí, v nichž herecký idol nejvíc zdivočel
Téma18. 12. 2023
Šedesátiny Brada Pitta. Šest památných rolí, v nichž herecký idol nejvíc zdivočel

Brada Pitta netřeba představovat. Dnes šedesátiletý hollywoodský herec a producent se dlouhodobě řadí k nejpopulárnějším celebritám a dávno prokázal, že za pohlednou tváří vězí pořádná dávka talentu. Jakožto milovník filmů si umí vybírat zajímavé role v projektech, jejichž kvalitativní rovnováha patří k těm nejstabilnějším v Hollywoodu. Držitel dvou Zlatých glóbů, jednoho hereckého a jednoho producentského Oscara a mnoha dalších ocenění se nebojí výzev a čas od času se na stříbrném plátně předvede v poloze, která zcela popírá jeho obecný status a image. Tak jako v šesti níže popsaných filmech, jež nejlépe reflektují hercův výjimečný rozsah.

George Clooney a Adam Sandler budou na Netflixu společně dospívat
Filmy17. 12. 2023
George Clooney a Adam Sandler budou na Netflixu společně dospívat

Oceňovaný režisér a spoluautor scénáře fenomenální Barbie Noah Baumbach chystá čtvrtý celovečerní film pro Netflix, v němž spojí své síly George Clooney a Adam Sandler. Projekt, jímž Baumbach naváže na předchozí tituly Meyerowitzovic historky (nový výběr), Manželská historie a Bílý šum, zatím nemá název ani dějovou synopsi. Šéf filmové tvorby Netflixu Scott Stuber ovšem snímek popsal jako „zábavný a emotivní příběh o dospívání dospělých lidí“.