Imaginární přátelé

AI
68%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 8

  • Druhý režijní počin Johna Krasinského, který byl po snímku The Hollars (2016) natočen digitálně. Všechny jeho předchozí filmy byly natočeny na kinofilm.
  • Christopher Meloni se dříve objevil v seriálu Happy! (2017), kde se jeho postava spojila s imaginárním přítelem, aby zachránila svou dceru.
  • První film Louise Gossetta Jr. vydaný po jeho smrti.
  • První nehororový režijní počin Johna Krasinskiho od filmu Hollars (2016).
  • Název filmu „IF“ není myšlen jako slovo „kdyby“, ale jako zkratka termínu „imaginární přítel“.
  • Propagace filmu zahrnuje záběry „ze zákulisí“ a rozhovory s hlavní hvězdou filmu Ryanem Reynoldsem a hercem Randallem Parkem, který tvrdí, že je režisérem, scenáristou a hvězdou filmu Johnem Krasinskim, ačkoli Reynolds opakovaně protestuje. Jedná se o hříčku se slavným cold openem z epizody seriálu Kancl (2005), kde Jim (Krasinski) a jeho žena Pam (Jenna Fischerová) provedou Dwightovi (Rainn Wilson) žertík, při němž Jimův a Pamin herecký přítel Steve (Park) přijde do práce a tvrdí, že je Jim, čímž Dwighta přiměje k pochybnostem, že ví, jak Jim vypadá.
  • Režisér John Krasinski popisuje tento film jako hraný film studia Pixar.
  • V nedávném rozhovoru pro ET Carell vyjádřil své nadšení z nadcházejícího setkání se svým kolegou z Kanclu. Herec přiznal, že ještě nezačal natáčet film Imaginární přátelé, ale je plný očekávání, že bude moci opět pracovat s Krasinskim: „No, ještě jsem s ním nezačal pracovat na filmu, ale nemůžu se dočkat. Očekávám jen radost a zábavu. Vždyť on je ten nejlepší a je to skvělý režisér. Vyzkouším si na něm, jak se mu daří, víte? Dám mu zabrat. Možná budu jeden z těch perverzních herců, kteří ne vždycky souhlasí, nebo nevylezou z přívěsu. Myslíš si, že jsi najal někoho, kdo je tvůj kamarád, ale to jsi špatně pochopil!“