Malá velká liga

58%
Malá velká liga
Plakát traileru
Jan „Honza“ Růžička (Marek Němec) je po potyčce v přímém přenosu s vycházející hvězdou svého klubu Sparta Praha, mladým útočníkem Paškou (Marek Lambora), propuštěn ze zaměstnání, vyloučen z klubu a nemůže trénovat. Navíc je kvůli zničení osobního majetku, napadení a kladení odporu při zatýkání pod vlivem alkoholu odsouzen na několik měsíců veřejně prospěšných prací nepodmíněně. Jeho řádění, nezřízené pití a podrážděné chování jsou důsledkem jeho povahy a rozpadajícího se manželství. Pomohou mu nové životní lekce k tomu, aby se stal o trochu menším egoistou a narcisem?



Recenze: Malá velká liga

Kinobox.cz
55%

Malá velká liga rozehrává rozpačitě předkládaný příběh o archetypální fotbalové hvězdě, která se sbližuje s dětským týmem, který musí trénovat. Ačkoli obsahuje mnoho samoúčelných prvků, má vratkavou konstrukci vyprávění a ne vždy cílí správně. Ve finále sezóny budete fandit hravé žánrové práci a sympatickým dětem, ačkoli v pozadí zůstane spíš zklamání z toho, že to mohlo být mnohem lepší.


Blueknight
376 bodů
9
Jsem za tento pokus velmi rád, jde vidět že se prima snaží dělat filmy a seriály do Amerického stylu. Takové pokusy jsme mohli vidět u Einstein-případy nesnesitelného génia (kde to s tou Amerikou přehnaly) nebo u Plody (kde z toho udělaly čecháckou kravinu) Ale to je jedno. Malá velká liga je dobrá roďiná oddechovka. Sice občas zvláštní kamera ale to je jedno. Děj i celkem plyne. Ale musíre si z toho odmyslet že je to v Česku.

Dodatečné informace

Původní název:
Malá velká liga (více)
  • Česká republika Malá velká liga
Premiéra v ČR:
16. 1. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění