Naprostý zabiják

61%
Naprostý zabiják
Popkulturními odkazy nabitá hororová komedie vypráví o puberťačce Jamie, jejíž matka se v jejím věku málem stala obětí psychopatického sériového vraha, který zabil většinu jejích tehdejších kamarádek. Jamie se vrací zpět do roku 1987 a spojí se s mladší verzí své matky, aby vypátrala vraha a zabránila tak krveprolití. Podaří se jí to ale včas?



JaraSlama
JaraSlama
2 016 bodů
4
Snímek sliboval osmdesátkovou hororovou poctu a zároveň dosti připomínal Happy Death Day z roku 2017, ale nedosahuje očekávaného efektu. Příběh sleduje Jamie, která cestuje do osmdesátých let, aby zachránila tři oběti sériového vraha. I přes odkazy na klasické slashery chybí filmu originalita a nápady. Režisérka vytvoří atmosféru osmdesátek, ale nedokáže udržet kvalitu. Slabý humor také dosti snižuje zážitek. Film bohužel nepřináší do žánru nic nového a zařazuje se mezi průměrné hororové komedie. Fandové mají lepší možnosti než tento film.
Ricmont
Ricmont
815 bodů
7
Návrat do budoucnosti jako Slasher horor? Na to jsem byl zvědavý. A přes slabší začátek který se víc klonil ke komedií než k Slasher hororu jsem dostal pak zábavnou podívanou ve který si tvůrci uvědomují moc dobře že cestování časem nadává vůbec smysl a docela dobře toho využívají hlavně ve finální části. Prostředek je pak klasický Slasher horor který svým způsobem připomíná trochu Vřískot.
VG
VG
158 bodů
4
Takové nemastné neslané. Nápady to má dobré, ale nic není dotažené do pořádného konce.

Dodatečné informace

Původní název:
Totally Killer (více)
  • USA Naprostý zabiják
  • USA Totally Killer
  • USA Totally killer
Premiéra v ČR:
6. 10. 2023
Distributor:
Prime Video
Země původu:
USA
Čeština:
Naprostý zabiják je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch