Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul

72%
Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul
V roce 2013 se Jake a jeho starší bratr Logan stali internetovou senzací. Jejich pranková videa měla miliony fanoušků a každý z nich si později našel i další projekty. Jake vydával hudbu a získal roli v seriálu Bizaardvark. Jakeova osoba byla obklopena řadou kontroverzí a když už se zdálo, že jeho sláva vezme za své, dostal druhou šanci jako boxer. Je ale skutečně sportovcem, který si zaslouží své místo v ringu, nebo jen šikovným promotérem s dobrými marketingovými schopnostmi?



Pasadenka
Pasadenka
646 bodů
8
Určitě zajímavé pro ty, co Jakea neznají, ke který se hrdě hlásím. :) Jo, toto je zajímavá, kontroverzní osobnost, u které stojí za to se na ni podívat. A můžete si myslet o něm, co chcete, tento málo přes hodinu trvající dokument byl slušně odveden a ukázal základní linku nového typu ovlivňovače. Bavilo.
MarekTulen
MarekTulen
307 bodů
5
Jake Paul je legenda a dokument o něm je výborný, který vás rychle zaujme a ponoříte se do tohohle s pocitem že se tohle nemůže posrat. Co mě tu ale mrzí je že hlavní pointa je box, nic proti němu nemám ale celý dokument o šíleném Jake Paulovi, který zažil takových spoustu věcí, které tu jednoduše nejsou a tu se ze začátku mluví chvíli o YouTube a potom hned box. Ano, mělo to být o tom jak se z YouTubu dostal k boxu (to je splněno), ale však to má jen lehce přes hodinu, mnohem víc bych rozvinul jeho život a neskákal hned k tomu co v dnešní době dělá nejlíp.
AirGuyek
AirGuyek
9 bodů
8
Příběh který stojí za to vyslechnout. Neuvěřitelná cesta která v mnoha lidech vyvolá inspiraci.

Dodatečné informace

Původní název:
Untold: Jake Paul the Problem Child (více)
  • USA Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul
  • USA Untold: Jake Paul the Problem Child
  • USA Al descubierto: Jake Paul, el chico problema
  • USA Historien bak: Problembarnet Jake Paul
  • USA L'Envers du sport : Jake Paul, l'enfant terrible de la boxe
Premiéra v ČR:
1. 8. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch