Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

53%
Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!
Stacy a Lydia jsou nejlepší kamarádky od dětství a možná že i stejně dlouho spolu spřádají plány na naprosto nezapomenutelnou oslavu bat micvy. Stacey si myslí na pohledného spolužáka Andyho a doufá, že bat micva by mohla být odrazovým můstkem k jejich vztahu. Jenže zcela nečekaně Stacy zjistí, že Andy už s někým chodí a není to nikdo jiný než Lydia. Stacy cítí zradu a s kamarádkou už nechce mít nic společného. Plány jsou v háji, dlouholetý vztah také a dokonce hrozí, že se ani žádná oslava se konat nebude...



Recenze: Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

Kinobox.cz
50%

Zatím nejosobnější rodinná sandlerovka doplácí na nefunkční humor a způsob, jímž důležitý milník židovské tradice zaměňuje za ten nejrutinnější filmový maturák. Místo netradičního prolínání kultur sledujeme primitivní šablonu o dočasném otřesu pevného přátelství, a byť si vyprávění drží vlastní tvář, nic nového nám nepoví.


Jamie76
Jamie76
4 286 bodů
7
Jeden ze slabších filmů Adama Sandlera ale pořad dobrý. Docela překvapila jeho dcera, která se objevila v hlavní roli. Adam Sandler je tady vedlejší ale i tak je proste sám sebou a přidáš fajn chlap.
DavidHajek
141 bodů
3
Bod za Adama Sandlera. Bod za dabbing, ze jsem u takovy kraviny nemusel cist titulky, protoze beztak ta radovy zidovska anglictina by byla hrozna. A bod za... ten nazev, protoze uz si 100% zapamatuju, jaka to byla kravina a ze se na uz NIKDY nepodivam.

Dodatečné informace

Původní název:
You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (více)
  • USA Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!
  • USA You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Premiéra v ČR:
25. 8. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch