ONEMANSHOW: The Movie

50%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
TomasTom
TomasTom
70 bodů
5
Blbost! Mám sice rád onemanshow, ale tento film, jestli se tomu dá říkat film je v podstatě nuda, je to v podstatě to samé jako klasická onemashow, jen delší a zpracovaná lehce do filmu, a tam je ten kámen úrazu. Jako film to prostě dobrý není.
kubina28
kubina28
69 bodů
4
Najväčším plot twistom celého OMS: The Movie je, že to nie je "movie".
Prvých 35 minut sa to ešte celkom svojou fabulaciou dobre pozerá, ale potom to začne búrať štvrtú stenu a pokusi sa to žalostne predať mockumentary ako realitu s fakt mizernými hereckými vykonmi a ešte trapnejšími postavami s ktorých vas niektoré budú doslova svojou nereálnou šablonovistou srať (ostraváci, priatelka)
Katie Hammrlová
Katie Hammrlová
60 bodů
7
Nelíbí se mi ta přehnanost ve filmu. Hrají si na akční hollywoodský film a ty nemám ráda. Klasická Onemanshow je lepší. Ale vizuál a pár vtipů bylo super.
editorJarda
editorJarda
58 bodů
1
tento film má jedno NEJ nejpřeceňovanějsí film ČR.
Yuri-san
Yuri-san
44 bodů
3
čekal jsem víc...
Shadown99
Shadown99
40 bodů
0
overrated
  • zaujímavý dej
  • nevyhral som té prachy
Václav Novák
Václav Novák
39 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!
matesak
34 bodů
0
Je hrozná škoda, že dostal takový prostor. Kdyby výdělky z filmu věnoval začínajícím umělcům, pak by to bylo asi jediné jak se může vykoupit z něčeho jako je okradení diváků iluzí výhry. Bohužel spolu s filmy jako kameňák a Babovřesky jsme opět zjistili co český mainstream vyžaduje a já nikdy nebyl tak rád, že jsem film finančně nepodpořil. Toto není film a pokud by to byla jen další show na streamu mluvím úplně jinak.
  • ukázka úpadku společnosti
  • iluze výhry
Delinger
Delinger
26 bodů
7
Dílo pobaví, přijde mi, že spousta recenzentů zapomněla, že se nejedná o film, ale o show. Pokud jste hledali rodinný večerák, nebo komplexní počin s filozofickými myšlenkami, tak hledejte jinde. Vytýkám až moc velkou neautentičnost, zvlášť heist na Fortunu byl jen pokus o vtip. Jestli čemukoliv z filmu uvěříte, tak na řádek "vše je vymyšlené" na konci filmu nezapomínejte, spoustu věcí nedává logicky moc smysl. Stále je však show zábavnější než většina současné české filmové tvorby.