Problém tří těles

75%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 299 bodů
6
uff já vám nevím,furt sem si lámal hlavu nad hodnocením, nakonec musím dát jen 6.pribeh je strašně,ale strašně poutavý l,od toho sem se nemohl odtrhnout.serial má opravdu hluboké věci k zamyšlení, bohužel ale kvalita dílů, strašně kolísala, hlavně když se přestalo "chodit" do minulosti.posledni 2 díly byly strašně předvídatelné,až hrůza.bohuzel kvůli tomu hodnocení 6 a né 7
  • příběh
  • zpracování
  • kolísavost dílů
  • předvídatelné od druhé poloviny série
RadimH
RadimH
1 014 bodů
6
Skvělý námět a zábavně zpracovaná první 1/2 seriálu ale 3 epizody v druhé půlce jsou strašně nudné, skoro se mi to nechtělo dokoukat.
  • námět
  • nevyrovnanost dílů
MartinZ8
MartinZ8
812 bodů
6
Z traileru to vypadalo zaujímavo a sci-fi.? No nepozri to Výsledok už nebol taký oslnivy. Pre mňa nic moc a počínanie mimozemšťanov bolo dosť od veci. Bol by som dosť prekvapený ak by vzniklo pokračovanie.
Peregrino
Peregrino
807 bodů
7
Slušné sci-fi, ale první polovina je strašně utahaná. Druhá polovina o poznání lepší. Každopádně ve výsledku nic z čeho bych si sednul na prdel. Nečetl jsem knižní předlohu. Asi to budu muset napravit.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
6
První tři díly na hranici 85 procent, ale zbytek se zcela ve zkratkovitém podání děje a hlavně v nimrání se ve vztazích hlavních hrdinů. Knihu jsem nečetl, ale už jen z pocitu notnych děr v celkovém schematu serial zřejmě notně předlohu vykostil a vytvořil z ní (průměrný) produkt..pro každého.
Hacking
Hacking
297 bodů
6
Prvních 6 dílů, mělo dobré tempo, ale poslední 2 díly mi přišly moc pomalý, klidně by se mohli spojit. Pokud máte rádi sci-fi, tak doporučuji.
-gt-
266 bodů
3
Bože, jak něco začíná "věda je rozbitá", tak takovej shit se bude líbit. Ale problém už je u autora.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
6
Ani sci-fi událost roku, ani nová Hra o Trůny se nekoná. Seriál není špatný, ale nedokáže dostatečně vtáhnout. Postavy mi byly, až na vyjímky, nesympatické a lhostejné. Hudební doprovod také úplně nevyniká. Zkrátka další Netflix produkce.
M66
M66
207 bodů
9
Tak a spadla mi brada! Dlouho jsem neviděl něco, tak vyváženého. Úžasný příběh, zpracovaní, triky, hudba! A dabing jak za starých časů mistrů dabingu.
25.3.2024
Avenged
Avenged
38 bodů
9
Je to docela dávno,co jsem knižní předlohu přelouskal,v hlavě mi zůstal jen hrubý obrys děje. Při sledování seriálu mi jednotlivé fragmenty kupodivu naskakovaly docela lehce, včetně detailů. Některé "výjevy" byly vysloveně jen seriálové a nepodařilo se mi je tím pádem spárovat s knihou, což nebylo na škodu. A troufnu si říct, že inklinace seriálu k masové srozumitenosti byla pro mě spíš na škodu. Ale i tak jsem s ním spokojen, už jen pro to, že se vůbec někdo tohoto tématu chytil.