Problém tří těles

75%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Tvviggy
Tvviggy
28 bodů
7
Trilogii Vzpomínky na zemi považuji za to nejlepší co jsem četl. A že seriálu jsem měl trochu obavy. Nicméně po prvním díle mě obavy přešli. Je to spíš takový výcuc z knihy ale pro předlohy neznalé to bohatě stačí. A třeba díky tomu otevřou stránky tohoto dokonalého díla. Ti co toto dílo haní jsou s největší pravděpodobností jedni že dvou táborů.. První jsou ti pro které je náročné na myšlení i Princezna že mlejna či cokoli od Trošky a druzí ji haní protože Netflix... Ale fandové scífek typu Dark nebo prvních sérii Zraceni budou chrochtat...
helena23
helena23
25 bodů
5
průměrný sci-fi seriál, který měl různou kvalitu v jednotlivých dílech
Hoopoo
Hoopoo
21 bodů
9
Po prvním dílu jsem byl trochu na vážkách, ale po shlédnutí celé série musím říct,že se mi seriál líbí. Knížky mám od čínskeho autora Liou Cch-sina přečtené všechny. Samotná trilogie má přes 1800 stránek. Takze se logicky nedá jednoduše obsah vydestilovat do krátkého seriálu. Ale prvni řada se mi zdá relativně dobrá,uvidíme, jak se bude pokračovat. A kdy by chtěl trochu potrápit hlavu a dozvědět se všechny odpovědi,tak ať si přečte výborné knížky.
Hlaďas
Hlaďas
6 bodů
8
Knižní předloha seriálu, trilogie od Lio Ch´-sin (Cixin Liu) je moje oblíbené sci-fi posledních deseti let. Byl jsem trochu zklamaný čínským zpracováním v seriálu The tree-body problem, který je roztažený do 30.epizod ( 1.řada) a proto mi asi holywoodská verze přijde podstatně lepší. Dokonce jsem pochopil některé souvislosti, které jsem v knihách přehlédl. Za mě super a těším se na druhou řadu, protože vím, že ta hlavní překvapení teprve přijdou.
dejwos
dejwos
4 bodů
7
Není to az zas takový průser jak se čekalo, samozřejmě to jde i lépe.