Gran Turismo

79%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
MarekTulen
MarekTulen
307 bodů
5
Gran Turismo je krásný film, provedení je fantastické, má to skvělý příběh, výborné herce a tak dále. Problém u tohoto je takový, že se to furt opakuje, film ničím nepřekvapuje a na tento styl jsme tu měli už řadu filmů, vlastně možná jen tím že je to podle jiné skutečné události, podle hráče, jinak to ničím nevyniká. Jedná se o průměrnou jízdu a jednoduše filmy o závodění jsou tu i mnohem, mnohem lepší.
Ferlovsky
Ferlovsky
231 bodů
7
Zajímavý závodní film. Trochu mi to připomínalo Le man 66
  • Vedlejší herci
  • Hlavní herec slabší
Tomesek
Tomesek
208 bodů
6
zajímavý film 6/10
  • hudba
  • příběh
  • herci
  • časová linie filmu
Taxxír
Taxxír
198 bodů
8
Gran Turismo je plný klišovitých událostí, ale zpracování samotné je velmi kvalitní a efekty a pocit ze samotného závodu je jedinečný.
Mysteriolord
144 bodů
7
Tenhle film, by se spis měl jmenovat poslední chvíle, protože hlavní hrdina to vždycky zvládne na poslední chvíli, ale vždycky. V tomhle filmu je třikrát ta totožná scéna s automa, který finishujou hned vedle sebe a Jann, vždycky vyhraje. Hodně lidi říká, ze je to jen promo pro sony a já bych s tím, tak nesouhlasil, ale je pravda, ze není scéna, kde by nebylo logo sony. Ten film není prazdnej něco předá a lidi, kteří mají například rádi film rivalové, tak film možná potěší. Moje hlavní problémy byly převážně s hlavním charakterem, který je charakterove plochý. Potom samozřejmě ve filmu jsou blbosti, jako ze ho jeho vlastní tým nesnáší, jako co to ma bejt. Díky bohu za Harboura a hudbu ty to dost zachraňují a spoustu scén samotná hudba hodně povznese.
Foxy13
Foxy13
139 bodů
9
Napínavé, dechberoucí. Velice sympatičtí herci. I když se nevyznám těchto závodech, ve filmu bylo krásně vše přehledně a věděla jsem přesně, kde se hlavní hrdina nachází. Jo a ještě bod za Enyu ❤️
NoahHardy
36 bodů
9
velmi zábavný film.... speciálně pro milovníky her.... příběh sám o sobě má napětí a neustále se něco děje, což pomáhá filmu jako celku být pořád v tahu.... za mě krasnyCh 85%
  • minimum nudnych scen
bioska
34 bodů
10
líbí se mi film z automobilového sportu zaujme i příběh ze skutečnosti doporučuji
Tomanis
Tomanis
33 bodů
10
Naprosto úžasná, napínavá, dojemná a epická podívaná. Všem doporučuji 👍
Ondrasek
Ondrasek
10 bodů
9
je to dobré pro lidi který mají rádi auta a závodí