Blue Beetle

58%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
DavidHajek
363 bodů
3
Jen DC dokaze z dalsiho komiksove motivu udelat levicackou slacku "Tebe nestve, ze tam ziji bohati a mytady ryjeme drzkou v zemi?"
Z mexicanu DC udelalo tupe budizknicemu "otec nemuze uz opravovat auta, mel infarkt" a z hlavniho hrdiny pochroumanou osobnost, ktery misto mozku pouziva emoce. A ta zvelicovana mexicka urvanost, tolik v nasich koncinach evokujici romksou mensinu z toho celeho radoby-spektaklu dela jen dalsi lehce zapomenutelny DC propadak...
Co jeste hodla DC z komiksu vzit a znicit?
sammikk_
sammikk_
352 bodů
7
Konstrukce filmu je takřka totožná s každým jiným, ale u Blue Beetla je něco jinak. Vše má svůj build-up a své rádoby poslání. A zbytečně se nespěchá, ano jasně příběh se hýbe tak jak příběh potřebuje ale zrovna tady je to zakryté v takové kuličce že to divákovi vlastně nemůže vadit. Xolo Maridueña odvedl skvělou práci za tuto postavu, i zbytek jeho poúsměvné rodinky která tu má actually o dost víc prostoru než jsem čekal. Záporáky jsem čekal generické a bez žádné duše, ale to se tu prostě neděje. Ano jasně nějakým smyslem jsou generičtí ale ne tak moc, a doopravdy mají duši. Ve filmu se uskuteční zvrat, který jsem absolutně nečekal, a to se mi kurde líbí! Jediné co filmu škodí je délka protože v první půlce, se s ničím nespěchá a vše má svůj čas. Za to druhá půlka to schytává a přijde mi, jak kdyby si tvůrčí tým uvědomil že už nemají rozpočet na to dělat další půl hodinu, a je to znát. Přeju si aby to vydělalo, chtěl bych vidět Modrého Brouka po boku nových tváří DCEU.
Branduff
Branduff
240 bodů
7
Tohle mělo být na začátku DS ne na konci ..... Představení hrdiny jak se patří. Nic extra ale taktéž žádná ostuda. Kdyby tohle bylo vedle Muže z oceli na začátku, řekl bych jsi jop DS má svého teen Iron-mana ale teď po všem co DS nám předhodilo je to průměrné až podprůměrné a já vlastně ani nevím co bych tomu dal. Přijít to na začátku 7 až 8 , po všech těch Birds of prey a pod. je to lehce nadprůměrný až průměrný kousek.
Roman999
Roman999
109 bodů
10
mňa takéto filmy bavia veľmi dobre riadne som sa pobavil 😊👍❤️
editorJarda
editorJarda
58 bodů
8
Recenze na film Blue Beetle. Před pár dny přistál na @hbomaxczsk Blue Beetle a jako správný fanoušek DC jsem se na tento film vrhnul. Celý příběh představuje příběh Jamieho a jeho rodiny, která ho ve všem velmi podporuje a rodinné pouto je v tomto komiksovém počinu velmi důležité. Celý film je oddechová záležitost ve které se najde opravdu každý. Vcelku mě film velmi mile překvapil, jelikož jsem po úvodních recenzích neměl velká očekávání. Film obecně velmi dobře pracuje s postavami a příběh tím pěkně graduje. Co se týká vizuálních efektů tak to není nic převratného, ale pokud hledáte oddechový film na večer pro celou rodinu tak rozhodně doporučuji. Moje hodnocení 8/10.
Nikko
51 bodů
7
| ROZPOČET $104–125m | TRŽBY $129 million | Blue Beetle nepřináší do světa superhrdinů nic nového a převratného, přesto ale působí příjemnějším a sympatičtějším dojmem, než většina novějších Marvelovek. Ve všech aspektech film sází hodně na jistotu, ale funguje to přesně tak, jak má. Sympatické postavy, předvídatelný, ale funkční příběh. 48% na ČSFD je naprosto nezasloužených. U zahraničních kritiků a webů se pohybuje od 60 do 85%, což za mě odpovídá. 4* (72%)
stefik8888
44 bodů
4
prostě stereotyp se slabými vtipy, česky překlad hrozny
Tonykac
9 bodů
8
Po dlouhý době kvalitní a i vtipný superhrdinský film Marvel by se mohl učit
Pepeeto
8 bodů
3
kdyz se clovek tesi, ze prijde konecne z dilny WB nejaka pecka… po vzoru Batmana je tu dalsi uknouranej nesvepravej pitomec
  • vizual
  • stupidita a nelogicnost jednani postav
dtom
3 bodů
7
Pohodový a odpočinkový film.