Infinity Pool

60%
Infinity Pool
James a Em si během pobytu v odlehlém ostrovním letovisku užívají dokonalou dovolenou na nedotčených plážích, s výjimečným personálem a sluněním. Pod vedením svůdné a tajemné Gabi se však vydají mimo areál letoviska a ocitnou se v kultuře plné násilí, hédonismu a nevýslovné hrůzy.



Recenze: Infinity Pool

Kinobox.cz
60%

Perverzní, krvavé a všelijak znepokojivé výjevy v novince Cronenberga juniora rozhodně nechybí, stále se však nelze zbavit dojmu, že k dlouhodobé fascinaci Davida Cronenberga sexem, násilím a tělesností jeho syn mnoho navíc nepřidává.


mojmir.sedlacek
6 033 bodů
6
Jak je u moderních hororů zvykem, nechybí tepavá hudba, halucinační efekty deformující obraz a také několik fyzicky nepříjemných momentů s poměrně nechutnými detailními záběry. O nic extrémního či neskousnutelného pro mainstreamové publikum se však nejedná. Cronenberg se zjevně zajímá o překračování hranic, opojnou zhýralost a neschopnost vzdát se jednou nabyté moci, k nabízejícím se závěrům však bohužel nepřidává mnoho nového.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
4
Perverzné horory ja naozaj nemusím a preto aj moje hodnotenie išlo dole. Čo musím pochváliť je Mia Goth ktorá predviedla skvelé výkony. Zvrhlosti a nechutnosti tam sú no prišlo mi to trocha nudné. Začiatok to malo dobrý len ten koniec sa tvorcom už nepodaril. Pár svetielkových a blikacích scén mi tam naozaj vadilo no ale zas krv a vraždy boli dobre zvládnuté a preto som to aj stále pozeral no za mňa slabota. HODNOTENIE: 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
Débordement (více)
  • Kanada Infinity Pool
  • Kanada Débordement
  • Kanada Muerte Infinita
  • Kanada Piscina infinita
  • Kanada Piscina Infinita
  • Kanada Végtelen víztükör
  • Kanada Базен бесконачности
  • Kanada Безмежний басейн
Premiéra v ČR:
1. 7. 2023
Země původu:
Kanada, Maďarsko, Francie
Rozpočet:
4,5 mil. USD
Tržby:
5,08 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Infinity Pool je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch