Prokletí městečka Bridge Hollow

55%
Prokletí městečka Bridge Hollow
Plakát traileru

Dospívající dívka během oslav Halloweenu omylem probudí pradávnou temnou sílu. Ve městě rázem propukne chaos a aby vše napravila, musí se spojit s tím nejméně pravděpodobný spojencem, se kterým by chtěla někdy něco zachraňovat – se svým otcem.




p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
6.5
Pohodový rodinný film. Celkem slušné triky. Humor je spojen zejména s Marlonem Wayansem a Robem Rigglem. Taky Lauren Lapkus mě celkem bavila. Na závěr slušný cliffhanger. Rozhodně by mi nevadil druhý díl. Městečko Bridge Hollow by se dalo slušně rozvinout. Jeff Wadlow svojí roli zvládá a herce celkem slušně kočíruje. Netflix by mohl nasypat nějaké peníze a rozjet celkem zajímavou sérii.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Po hodně dlouhé době film s Marlonem Wayansem. Herec, který mě baví i v parodiích a nejvíc pošahaných komedií co můžou existovat, ale vždy se kvůli němu u těch filmů zasměju a dokoukám až do konce. To stejné nastalo i tady. Zase mě jeho přítomnost nezklamala, bohužel to nic nemění na tom, že je tohle prostě blbost a vícekrát se na ní dobrovolně asi koukat nebudu.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
4
Zas a znova tu máme detskú fantasy sračku ktorá je ako vždy od Netflixu. Dokola to isté. Žiaden nový nápad, proste nič nové. Koho baví sa pozerať vždy na ten istý dej filmu. Trápna herečka Priah Ferguson z tohto filmu robí ešte väčšiu sračku ako v skutočnosti je. Celý film je strašne náhodný a všade vidím iba klišé. Tajomná truhla v podkroví. Vážne? To si už fakt nemohli nájsť niečo originálne? Červený oheň ktorý oživí gumeného netopiera? Kďe tento nápad zobrali? Alebo si ho rovno z prdele vytiahli? Nudné, trápne a ešte to má priradený žáner horor. Tak toto ma fakt zabilo. Pozerať sa na to je horor ktorý nikdy nekončí. HODNOTENIE: 4/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Curse of Bridge Hollow (více)
  • USA Prokletí městečka Bridge Hollow
  • USA The Curse of Bridge Hollow
Premiéra v ČR:
15. 10. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch