Plyšový medvídek, který zabíjí. Neviditelné zlo zhmotňuje v traileru strach z hraček

Plyšový medvídek, který zabíjí. Neviditelné zlo zhmotňuje v traileru strach z hraček
Neviditelné zlo | Lionsgate
Blumhouse se dlouhodobě stará o nízkonákladové a vysoce výdělečné horory, z nichž vyčnívají především Neviditelný a M3GAN. Studio se pod taktovkou Jasona Bluma umí naladit na moderní trendy a servírovat ohrané koncepty v inovativním uchopení, jímž se masám snadno zavděčí.
Neviditelné zlo
Neviditelné zlo
45%
Neviditelné zlo přichází krátce po posledním Blumhouse zářezu Noční koupání (Night Swim), který se dočkal chladnějšího přijetí a díru do světa neudělal, i když nápad s prokletým vraždícím bazénem nevypadal marně. Návrat do dětských pokojíčků obývaných tajuplnými předměty je sázkou na jistotu a v sympatické upoutávce najdeme dost impulsů, které mohou postrašit mladší ratolesti i dospívající publikum.
Plyšoví medvídci jsou tak esenciálním dětským parťákem, že od nich nic zlého neočekáváme. Právě taková nevinnost ovšem může v temných koutech ozařovaných světlohrou nahánět husí kůži, přičemž imaginární dětští kamarádi rovněž vzbuzují klasickou hororovou podezíravost. To vše se váže na mladičkou Alice, která se po přestěhování do domu její nevlastní matky Jessicy chová stále divněji. Vycpaný méďa Chauncey, jehož Jessica v mládí odkopla, totiž není tím, za koho se netečně vydává.
Neviditelné zlo: 2. trailer | Lionsgate
Snímek obdržel rating PG-13 stejně jako M3GAN, Pět nocí u Freddyho i Noční koupání, tudíž protagonisté budou čelit nadpřirozeným jevům dopouštějících se násilí či dospělácké mluvy v přístupné míře. Jeff Wadlow si univerzální horor vyzkoušel už ve Vadí nevadí, popřípadě jej parodoval v komedii Prokletí městečka Bridge Hollow. Žádný z jeho filmů se kdovíjaké chvály nedočkal, Neviditelné zlo však může naskočit na populární vlnu. V hlavní roli se představí hvězda blockbusteru Jurský svět: Nadvláda DeWanda Wise a v březnu, kdy v kinech potáhne jen čtvrtý Kung Fu Panda či Godzilla x Kong a nejspíš stále i druhá Duna, by mohlo jít o vítanou hororovou výplň.
Podívejte se nažebříček nejlepších hororů podle databáze Kinoboxu.
zdroj: ComingSoon. net