Divoch

63%
Divoch

V zoufalé snaze překonat krizi středního věku Martin utekl ze společnosti, aby žil v lese. Obstaral si luk a výstroj jeskynního muže, ale pravdou je, že přežívá jen tak tak. Jednoho dne narazí na Musu, drogového dealera, který je zraněný a na útěku. V naději, že uniknou mnoha problémům, se excentrické duo vydává na hektickou jízdu napříč fjordy. Pronásledován místní policií, rozzuřeným Vikingem, násilníky a – v neposlední řadě – svou rodinou! (Film Europe)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Čtyřma hvězdičkama trochu nastřeluju, ale bylo to nakonec fajn. neobjevuje to Ameriku, neobjevuje to vůbec nic, ale celkem mile, civilně a v dobrém slova smyslu době poplatně to pokrývá chytlavý námět. A herci jsou hodně fajn.
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
6
Dánská hořkosladká komedie díky údernému námětu poslouží spíše jako podnět pro divákovo zamyšlení, ale sama o sobě k zajímavým závěrům nedochází. Navzdory lehce přestřelené stopáži celkem příjemně uteče, přestože nestaví na chytlavém stylu ani třaskavém humoru. Milovníky severu ale rozhodně neurazí. Více zde.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Homo Erectus zatouží po normálním životu Homo Sapiens, ale strasti lásky ho přivedou otočit svůj život, po kromaňonsku. Ne, nejde o romantickou cipovonu po Dizniovsku, tohle by si měl vyzkoušet každý .. zatoužit si už nadobro odejít z konzumního a hektického pracovního života někam do divočiny, rukama postavit obytnou chalupu, zahřát si prdel krbem, kde by třísky blahem praskaly, ulovit si nějakou tu horskou kozu na zacpání žaludku, a spokojeně si hovět od civilizace. Každý po tom touží.. nebo aspoň do té doby, než si místo toho pustíte Hon na pačlověky.

Dodatečné informace

Původní název:
Vildmænd (více)
  • Dánsko Divoch
  • Dánsko Vildmænd
  • Dánsko Wild Men
Premiéra v ČR:
12. 5. 2022
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Dánsko
Přístupnost:
15+
Tržby:
0,05 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění