Řekni to psem

47%
Řekni to psem
Hlavní hrdinkou této romantické komedie je Dita, třicetiletá slečna, která místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? Uvidíte. V hlavní roli Dity se představí Berenika Kohoutová, role Filipa se ujal Igor Orozovič, její kamarádku Gábinu hraje Hana Vágnerová a jejího souseda a vášnivého pejskaře Petra ztvární Štěpán Benoni. Z něj se nakonec možná vyklube i něco více než jen soused. V dalších nepřehlédnutelných rolích se pak představí Táňa Medvecká, Jiří Lábus a Veronika Žilková. (CinemArt)



Recenze: Řekni to psem

Kinobox.cz
40%

Film je dle tvůrců věnováný těm, kteří mají rádi psy a pejskařskou komunitu, ale když se většina stopáže točí kolem toho, jak chce lehce maniakální Petr v pestrobarevných ponožkách od maminky pro svou fenku uhnat Ditina psa k vytoužené kopulaci, člověk si chce zakrýt oči a občas i uši. Burian k filmu složil mimořádně dlouhý a žánrově obsáhlý soundtrack, do něhož se vejde elevator music, kavárenský lounge, synth wave i závěrečná pop hymna za účasti Bereniky Kohoutové.


avenis
avenis
8 137 bodů
1
Toto je film zcela bez obsahu. Toto je naprostá ztráta času. Tedy pokud divák nemá rád prázdné tlachy, nereálné osoby, hloupé reakce a fingované psí roztomilosti. Ani jeden z herců nepodává něco jako obdivuhodný herecký výkon. Všichni si tam jen tak odpočívají. S výjimkou Žilkové, která křečuje. A ty dialogy, to snad někdo hulil nějakej podezřelej matroš. No tvl, wtf???
aquiver
aquiver
2 106 bodů
6.5
Příjemná oddechovka, co dodá pozitivní emoce a pocit katarze. A to rozhodně není málo...

Dodatečné informace

Původní název:
Řekni to psem (více)
  • Česká republika Řekni to psem
Premiéra v ČR:
7. 7. 2022
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch