Kód 8: Část 2

61%
Kód 8: Část 2
Kód 8: Část 2 (Code 8: Part II) je kanadský sci-fi thriller a pokračování snímku Code 8 (2019). Dívka se snaží dosáhnout spravedlnosti pro svého bratra, kterého zabili zkorumpovaní policisté. Požádá o pomoc bývalého kriminálníka a jeho bývalého společníka. V cestě jim ale stojí uznávaný a velmi dobře chráněný policejní seržant.



Blueknight
376 bodů
10
Skvělé pokračování, jdou vidět opravdové emoce. Kapánek mi to připomínalo Terminátora 2, když v Garetovi vyhrál gen hrdiny.
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
6
Já prostě očekával úplně něco jiného. Rozhodně jsem čekal více akce, více efektů, lepší zápletku (zkorumpovaný policajt je ohraná písnička). Připadá mi to jako jeden díl nějakého dlouhého seriálu.
DavidHajek
138 bodů
4
Levny sci-fi je jako levna vodka. Ozerete se take ale vzdy boli hlava a obcas nekdo oslepne. Ale kdyz je vodky nedostatek, alkoholik bere vse. Kdyz je sci-fi nedostatek... kvuli "part tu" jsem kouk i na "part van" a prvni pulku jsem si nebyl jisty, zda jsem tu slataninu 7 jinych sci-fi uz videl nebo ne. U tyhle dvojky jsem mel jen premierovou jistotu, ale pocit patchworku z dalsich sci-fi stejny...

Dodatečné informace

Původní název:
Code 8: Part II (více)
  • Kanada Kód 8: Část 2
  • Kanada Code 8: Part II
  • Kanada Code 8 - Parte II
  • Kanada Code 8 - TEIL II
  • Kanada Код 8: Частина II
Premiéra v ČR:
28. 2. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kód 8: Část 2


Podobné


Powered byJustWatch