Love Island

18%
Love Island
Love Island
Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)


Recenze: Love Island

Kinobox.cz
45%

Český Love Island jistě není výjimečným dílem svého žánru. Mohl by mít o kus lepší scénář, casting a především střih. Enormně nízká hodnocení na databázích a performativní odpor jsou však rovněž přehnané. V rámci svého ranku jde o standardně odvedenou práci, která publiku přináší právě to, co mu slibuje.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Nechápu jak je možné že v zahraničí točí takové pořady jako na běžícím páse a všechny jsou podstatně lépe natočené. Love Island působí děsně amatérsky a to od produkce, samotné natočení až hlavní aktéry. Viděl jsem dohromady asi 10 minut, ale i tak si jsem schopný udělat dobře obrázek. Tvůrci nejsou schopni prodat ani tu krásnou vilu na tož pak tuctové soutěžící, kteří jsou podle těch zahraničních nudní a nevýrazní. Ztráta času a mozkových buněk.
Pete69
Pete69
30 208 bodů
1
Rád bych znale někoho, kdo se na to dívá.. ano viděl jsem asi tři díly v rozsahu 15s - 5 minut abych si na to udělal ucelený názor. Promiskuita, mladí svalovci a roštěnky s vytetovaným obočím a umělými řasami. Střídají je tam mezi sebou, nebo alespoň to jsem zahlédl.. a s pocitem na zvracení jsme dal podobným pořadům zase na pár let vale..
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
0
Kam ty reality-show spějou…

Dodatečné informace

Původní název:
Love Island (více)
  • Česká republika Love Island
Premiéra v ČR:
16. 9. 2022
Země původu:
Česká republika, Slovensko
Čeština:
Love Island je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění