Zvrácená

52%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
4
Zvrácená bohužel jede ve standartu hororu posledních let. Nijak kvalitně nevybočuje a přišlo mi, že se o to ani moc nesnažila. Díky tomu, že měl jít film do kina, tak nepůsobí úplně levně a do hlavní role obsadil sympaťáka Deana Morgana. Bohužel ani on a ani potřebné finance (občas jsem si říkal kam ty peníze šly) nedokázali film vyšvihnout aspoň na průměr.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Horor bez duše, bez strachu, bez zábavy, bez scénaře. Ty jo, na co si zase koukal, ty vole? Na svůj život, ne, teď vážně. Uděláme si takové resúme, a začneme otázkou, co je to horor? Abych volně citoval tetičku Wikipedii: "je umělecký žánr, jehož cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu, jako jsou noční můry, hnus či jiné obavy." Tak zase na druhou stranu, hnus jsem doopravdy pociťoval. Hnus z režiséra, že tak totálně kurví vkusy diváka, bát se v opravdovém hororu. Obavy. Obava z toho, že někomu by se tenhle kočičí smrad mohl někomu páčit a nebát se o jeho hendicap, a selhání mozkových buňek, když tomu dá víc než jednu hvězdu. Rick má kurva mrdat zombíky, ne Vymíťače Gorka. Teď jsem fakt dumal, jestli tohle nemá spojitost s Lovcem démonů, jestli nejsou třeba ve stejném vesmíru, či jestli se o to aspoň prdelí neopřel. Ty vole, to jsou věci! Zlatej Valach s panenkou Análkou. #odpadnisklizen [2021]
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 158 bodů
3
Další horor který vlastně ani nestojí za řeč.. Vlastně spíš ztráta času.V poslední době se vytváří hodně hororu, ale bohužel pro nás jako pro diváky je to, ale špatně. A to protože tvůrci spíš hledí na kvantitu a ne na kvalitu.. Vizual je chvílemi až k smichu,jasně hlavní postava šla, pac ji hrál Dean Morgan,jehož mám spjateho,hlavně z walking dead, ale bohužel když je vše špatně, jak scénář tak ostatní nesympaticke postavy, špatnej vizual a kamera a o hudebním doprovodu nemluve, tak to jedna postava nevytrhne.
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
8
„Mějte se na pozoru před falešnými proroky, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.“ - Matouš 7:15. Další film do kterého jsem šel úplně naslepo. Asi zlákal skvělý Negan, který si celé dílo stejně ukradl výhradně pro sebe. Bylo to dobře natočené, napínavé a klidně bych skousl kdyby to bylo i o něco málo delší a rozšířenější. Efekty byly ku rozpočtu 10 milionů USD velmi přijatelné. A ani lekačky nebyly něco, co by zde bylo nějak výrazně nadužívané. Když už ně došlo, byly dobře zakomponované a mnohdy i očekávané. Nemám rád v hororech když najednou něco odnikud což beru spíš už jako takový vrchol trapnosti. Ve výsledku film hodnotím víc než kladně. TOP komentář na ČSFD od Omnibus.
Veronika Rada
Veronika Rada
840 bodů
9
konečně jinak propracovaný horor který mě opravdu bavil i překvapil ač to nebylo moc.