Zvrácená

52%
Zvrácená

Během nejposvátnějšího víkendu v roce přichází Zvrácená. Film sleduje Alice, dívku s poruchou sluchu, která po té, co ji navštíví Panna Maria, opět slyší, mluví a je schopná léčit nemocné. Když se tato zpráva rozšíří a lidé z blízka i daleka přicházejí, aby byli svědky jejích zázraků, přijede do malého městečka v Nové Anglii zdiskreditovaný novinář (Jeffrey Dean Morgan), jenž doufá, že mu vyšetřování těchto případů pomůže obnovit kariéru. Po té, co se začnou dít strašlivé události, si klade otázku, zda jsou tyto jevy dílem Panny Marie, nebo něčeho mnohem zlověstnějšího. Film Zvrácená podle bestselleru Jamese Herberta Shrine produkovali Sam Raimi, Rob Tapert a Evan Spiliotopoulos, který je zároveň autorem scénáře a režisérem. (Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
4
Zvrácená bohužel jede ve standartu hororu posledních let. Nijak kvalitně nevybočuje a přišlo mi, že se o to ani moc nesnažila. Díky tomu, že měl jít film do kina, tak nepůsobí úplně levně a do hlavní role obsadil sympaťáka Deana Morgana. Bohužel ani on a ani potřebné finance (občas jsem si říkal kam ty peníze šly) nedokázali film vyšvihnout aspoň na průměr.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Horor bez duše, bez strachu, bez zábavy, bez scénaře. Ty jo, na co si zase koukal, ty vole? Na svůj život, ne, teď vážně. Uděláme si takové resúme, a začneme otázkou, co je to horor? Abych volně citoval tetičku Wikipedii: "je umělecký žánr, jehož cílem je u čtenáře nebo diváka vyvolat pocit strachu a děsu, jako jsou noční můry, hnus či jiné obavy." Tak zase na druhou stranu, hnus jsem doopravdy pociťoval. Hnus z režiséra, že tak totálně kurví vkusy diváka, bát se v opravdovém hororu. Obavy. Obava z toho, že někomu by se tenhle kočičí smrad mohl někomu páčit a nebát se o jeho hendicap, a selhání mozkových buňek, když tomu dá víc než jednu hvězdu. Rick má kurva mrdat zombíky, ne Vymíťače Gorka. Teď jsem fakt dumal, jestli tohle nemá spojitost s Lovcem démonů, jestli nejsou třeba ve stejném vesmíru, či jestli se o to aspoň prdelí neopřel. Ty vole, to jsou věci! Zlatej Valach s panenkou Análkou. #odpadnisklizen [2021]
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 155 bodů
3
Další horor který vlastně ani nestojí za řeč.. Vlastně spíš ztráta času.V poslední době se vytváří hodně hororu, ale bohužel pro nás jako pro diváky je to, ale špatně. A to protože tvůrci spíš hledí na kvantitu a ne na kvalitu.. Vizual je chvílemi až k smichu,jasně hlavní postava šla, pac ji hrál Dean Morgan,jehož mám spjateho,hlavně z walking dead, ale bohužel když je vše špatně, jak scénář tak ostatní nesympaticke postavy, špatnej vizual a kamera a o hudebním doprovodu nemluve, tak to jedna postava nevytrhne.

Dodatečné informace

Původní název:
The Unholy (více)
  • USA Zvrácená
  • USA The Unholy
Premiéra v ČR:
17. 6. 2021
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
30,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zvrácená je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch