Blackpink: Light Up the Sky

72%
Blackpink: Light Up the Sky
Za jejich raketovým vzestupem stojí léta dřiny, velké sny i spousta překážek, které společně musely překonat. Příběh korejské dívčí skupiny BLACKPINK. (Netflix)



Recenze: Blackpink: Light Up the Sky

Kinobox.cz
80%

Co se týče zpracování, mísí se zde kamerové záznamy z jejich prvních castingů, hudební nahrávky a rozhovory s mnoha lidmi z oboru a samotnými zpěvačkami. Co se ale týče mě, upřednostnila bych v dokumentu mnohem více ukázek jejich písní a videoklipů. Celý film na mě občas skoro působil dojmem, že si Netflix neobstaral dostatečné množství licenčních práv.


pajaaaoffic
15 bodů
10
Dokument je velmi skvělý, BLACKPINK znám už 4roky, ale i jiné K-POP skupiny samozřejmě, nemá to být nic ve zlým, ale v tom filmu (dokumentu). Jde vidět že nemají prostor říct pravdu, tim chci říct že YG a celkově, mají pravidla co jsou celkem na mě hrozně divný, nesmí mít tetovaní, ani persing omlouvám se jestli to píšu špatně, a nesmí pít alkohol, ani nesmí mít podstatě svobodu, své rodiny , nevidí věčnost, a jenom si jak kluky tak holky v K-POPU jenom vyžírají,a berou si znich peníze. Holky to nemají zrovna lehké, ale podporuju je, a chci pro ně jen to nejlepší :) jsou velmi krásné, a talentové :)

Dodatečné informace

Původní název:
Blackpink: Light Up the Sky (více)
  • USA Blackpink: Light Up the Sky
  • USA Blackpink ~ライトアップ・ザ・スカイ~
  • USA Blackpink: Meirot Et Ha Shamaim
  • USA BLACKPINK: Thắp Sáng Bầu Trời
Premiéra v ČR:
14. 10. 2020
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch