pajaaaoffic

Pavla Nevřelová
15

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Parazit
    Parazit (2019)
    10
    Tento film je vážně úžasný, musím uznat že se překonnali, podstatě všechny Korejský drama, mají dobré grády, a jsou úžasný v kariéře, šlo vidět že si dali záležet na detajlech, miluju tento film
    Kluk od vedle
    Kluk od vedle (2015)
    1.5
    Upřímně, větší hovadinu jsem neviděla, viděla jsem hodně divných věcí, ale toto mě dostalo do rozpaku, Jennifer teda ve filmu jako Claire Petersonová, je učitelka a matka teenegera Kevina, a právě rozvedená se svým manželem, ale největší zlom. Začína když se jednoho dne, objeví cápek jménem Noah Sandborn, a on začne celkově v uvozovkách "nenápadně" balit Kevinovu mámu, ale pak jednou jí u sebe začne Noah u sebe doma, svádět "Jennifer" ale pak si to vyčítá, nechápu když už si s někým začne, tak má rovnou v ědět ským, jenom že pak její manžel Clairin ex manžel. Zůstane jednoho večer přes noc, a Noah to zjistí, no a nic pak další den v noci :/ Uvidí Claire (Jennifer) Jak z okna jeho domů jde vidět jak mu holka na kterou měl crush Kevin syn, tak Noahovy hulila ptáka, a jestli to měla být "pomsta" tak je to pěkná sračka.
    Blackpink: Light Up the Sky
    Blackpink: Light Up the Sky (2020)
    10
    Dokument je velmi skvělý, BLACKPINK znám už 4roky, ale i jiné K-POP skupiny samozřejmě, nemá to být nic ve zlým, ale v tom filmu (dokumentu). Jde vidět že nemají prostor říct pravdu, tim chci říct že YG a celkově, mají pravidla co jsou celkem na mě hrozně divný, nesmí mít tetovaní, ani persing omlouvám se jestli to píšu špatně, a nesmí pít alkohol, ani nesmí mít podstatě svobodu, své rodiny , nevidí věčnost, a jenom si jak kluky tak holky v K-POPU jenom vyžírají,a berou si znich peníze. Holky to nemají zrovna lehké, ale podporuju je, a chci pro ně jen to nejlepší :) jsou velmi krásné, a talentové :)

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci