Dnes v noci v lese nikdo nespí

51%
Dnes v noci v lese nikdo nespí

Skupinka technologicky zatížených teenagerů navštíví tábor bez přístupu k internetu. Věci se rychle zvrtnou, neboť v lese číhá hrůzné nebezpečí.




Recenze: Dnes v noci v lese nikdo nespí

Kinobox.cz
40%

Horor pracuje se zajetými stereotypy a klišé, které žádného oťukaného diváka příliš nepřekvapí a nevyděsí. Backstory hlavních padouchů postrádá veškerou logiku a nebyla jsem si jistá, za jakým účelem byl ve filmu vůbec zmiňován. Jestli měl probudit soucit, pak se nedostavil. Jestli odpor, ten bohužel také ne. Jediné, co se dostavilo, bylo zmatení v podobě mnohem více otázek než na začátku.


blazma
blazma
4 928 bodů
2
Ani prd, taková ta polská atmosféra, ten slovanský nádech si to nese a docela to vytváří příjemné horrorové prostředí, ale to je tak všechno co tento film nabízí. Offline tábor není tak špatný nápad, v dnešní době to chce asi upozornit aby jsme tolik času netrávili na internetu, jenže zároveň tenhle film dokazuje, že je fajn mít nějakou tu techniku díky které můžete zavolat o pomoc mít sakra u sebe :D Tábor plný děcek, ale my se dostaneme jen k 5 děckám, tlouštík youtuber, namachrovanej sportovec, nevýrazný třetí cápek nejspíš asi gay, blondýna co je sexy a při první možnosti přefikne sportovce no a pak je tady tichá a tajemná holka u které hned víte že to přežije nebo umře jako poslední. Všechno je předvídatelný, monstra můžou vypadat dobře, ale jinak je to stupidní. Fakt nechápu ale jak záporáci tak i ty děcka jsou naprosto hluší a nebo totálně tupí :D prostě ne, ze začátku si řeknete, že to může být fajn a nakonec je to jenom podřadná tuctovka.
sQelle
sQelle
2 814 bodů
2
Když nevíte jak správně vybudovat záhadného tvora, hoďte tam meteorit a mimozemšťana.

Dodatečné informace

Původní název:
Nobody Sleeps in the Woods Tonight (více)
  • Polsko Dnes v noci v lese nikdo nespí
  • Polsko Nobody Sleeps in the Woods Tonight
  • Polsko W lesie dzis nie zasnie nikt
Premiéra v ČR:
28. 10. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dnes v noci v lese nikdo nespí


Podobné


Powered byJustWatch